Salon Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda Sporcularımızdan Büyük Başarı

13-14 Ocak 2024 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen Salon Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Eğitim Merkezi sporcularımızdan Nisanur Sena UZUN ve Yusuf Talha TOPRAK, U20 kategorisinde elde ettikleri başarılarla göz doldurdu.

SPOR - 18-01-2024 11:36

Salon Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda Sporcularımızdan Büyük Başarı

Yüksek Atlama branşında mücadele eden Nisanur Sena UZUN, Türkiye ikincisi olarak önemli bir başarıya imza attı. 1500 m. branşında ise Yusuf Talha TOPRAK, Türkiye üçüncüsü olarak sporseverleri gururlandırdı.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan TUNÇ, başarılı sporcuları ve onları bu zafere taşıyan antrenörlerimizi tebrik ederek, "Sivas adına elde edilen bu büyük başarı bizleri gururlandırmıştır. Gençlerimizin spordaki başarılarına tanıklık etmek, geleceğe umutla bakmamıza sebep oluyor. Bu başarıların devamını diliyorum ve sporcularımıza her zaman destek vereceğimizi dile getirmek istiyorum" dedi.

Antrenörlerimiz; Şenol Özdemir, Yasin Şahin ve Gonca Özdemir Ağaç, sporcularının gösterdikleri performansla öne çıkan yeteneklerini geliştirmekte büyük rol oynadılar. Başarılarıyla dikkat çeken genç sporcularımız, bu önemli mücadelede sergiledikleri performanslarıyla spor camiasının takdirini kazandı.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz olarak, Nisanur Sena UZUN ve Yusuf Talha TOPRAK'a bu büyük başarılarından dolayı tebriklerimizi iletiyor ve gelecekteki yarışmalarda da aynı başarıları sürdürmelerini diliyoruz.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
GÜÇYETMEZ 'DEN BÜYÜK BAŞARI:

GÜÇYETMEZ 'DEN BÜYÜK BAŞARI:

21-04-2024 - SPOR

EMS Yapı Sivasspor 1-0 Vavacars Fatih Karagümrük

EMS Yapı Sivasspor 1-0 Vavacars Fatih Karagümrük

03-04-2024 - SPOR

sanalbasin.com üyesidir