Sevdamız da davamız da Sivas

Büyük Birlik Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Adem Uzun seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yaklaşan seçimler öncesi Sivas’ı karış karış gezen Dr. Adem Uzun, 2 Mart Cumartesi günü Esentepe Mahallesi’nde seçim bürosu açılışını gerçekleştirerek Esentepelilerle buluşacak.

SİYASET - 01-03-2024 10:59

 Sevdamız da davamız da Sivas

Yerel seçimlere sayılı günler kala sürekli Sivaslılarla bir arada olan ve vatandaşlara projelerini anlatan Dr. Adem Uzun, 3 Mart Pazar günü Büyük Birlik Partisi genel Başkanı Mustafa Destici’nin de katılacağı Proje tanıtım Toplantısı öncesinde Esentepe Mahallesi seçim bürosu açılışını gerçekleştirecek.

 

Seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Dr. Adem Uzun, Sivas’a vizyoner bir belediyecilik anlayışı kazandırmak için tüm gücüyle çalıştığını belirterek, “Sevdamız da davamız da Sivas. Sivas’a hizmet etmek için yola çıktık. Sivas’ın Sivaslıların tüm sorun ve sıkıntılarını biliyoruz. Bunların çözümünü de biliyoruz. Liyakatli, alanında uzman isimlerle yürüdüğümüz bu yolda Sivas’a hakettiği belediyecilik hizmetini sunacağız” dedi.

 

Sivaslı vatandaşların yoğun ilgisi ve teveccühüyle karşılaşan Dr. Adem Uzun, Sivaslıların gönlüne girdiklerinin altını çizerek, “İnşallah 31 Mart’ta sandıktan zaferle çıkacağız. Bu sadece bizim zaferimiz olmayacak. Tüm Sivas ve Sivaslı vatandaşlarımız kazanacak. 3 Mart’ta Genel Başkanımız Mustafa Destici’nin de katılacağı Proje Tanıtım Toplantısında Sivas için gerçekleştireceğimiz projeleri hemşerilerimize duyuracağız. Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun kara sevdası olan Sivas’a yakışır, vizyoner, hizmet odaklı projelerimiz vatandaşlarımızın da takdirini toplayacak” ifadelerini kullandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
AK Parti'nin Teşkilatlarında Değişim Rüzgârları Esecek

AK Parti'nin Teşkilatlarında Değişim Rüzgârları Esecek

30-04-2024 - SİYASET

Meral Akşener’den İYİ Parti kurultayında veda konuşması

Meral Akşener’den İYİ Parti kurultayında veda konuşması

27-04-2024 - SİYASET

sanalbasin.com üyesidir