Sporcularımız 4. Etap Yol Yarışlarında Parladı

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcularımız, 29 Eylül ile 1 Ekim tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen 4. Etap Puanlı Yol Yarışları'nda büyük başarı elde etti.

SPOR - 03-10-2023 11:09

Sporcularımız 4. Etap Yol Yarışlarında Parladı

 Genç bisikletçiler, kıyasıya rekabetin yaşandığı yarışlarda gösterdikleri performanslarla dikkat çekti.

Genç Erkekler Takımı 3. Oldu Genç erkekler takımı, yarışların zorlu koşullarına rağmen üçüncülük elde ederek önemli bir başarıya imza attı.

Genç Bayanlar 2023 Takım Genel Klasman Şampiyonu Genç bayanlar kategorisinde Sivas ekibi, 2023 takım genel klasman şampiyonu olarak büyük bir gurur yaşadı.

Semanur Kiriş Yol Yarışı'nda Birinci Oldu Genç bayanlar yol yarışı kategorisinde Semanur Kiriş, gösterdiği üstün performansla birinci olarak altın madalya kazandı.

Kriteryum Yarışında Yasmin Uçar ve Rumeysa Yılmaz Dereceye Girdi Genç bayanlar kriteryum yarışında Sivas ekibi büyük bir başarıya daha imza atarak birincilik ve ikincilik elde etti. Yasmin Uçar birinci, Rumeysa Yılmaz ise ikinci sırayı aldı. Ayrıca, yarışta üçüncü sırayı da Semanur Kiriş elde etti.

Genç Bayanlar 2023 Genel Klasman Şampiyonu Semanur Kiriş Yarışlar sonucunda genç bayanlar 2023 genel klasman şampiyonluğunu kazanan sporcu Semanur Kiriş oldu. Aynı kategoride Keziban Öztürk, üçüncü sırayı alarak takımının başarısına katkı sağladı.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcuları, bu büyük başarılarıyla hem şehrimizi hem de ülkemizi gururlandırdılar.  Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü  Erdoğan TUNÇ başarılarını sürdürmeleri dileğiyle, genç sporcularımıza tebriklerimizi iletiyoruz ifadelerini kullandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
GÜÇYETMEZ 'DEN BÜYÜK BAŞARI:

GÜÇYETMEZ 'DEN BÜYÜK BAŞARI:

21-04-2024 - SPOR

EMS Yapı Sivasspor 1-0 Vavacars Fatih Karagümrük

EMS Yapı Sivasspor 1-0 Vavacars Fatih Karagümrük

03-04-2024 - SPOR

sanalbasin.com üyesidir