TÜRKMENOĞLU YENİDEN BAŞKAN…

Şehir Kültürünü Yayma ve Yaşatma Derneği seçimlerini yaptı. Dernek Başkanlığına yeniden Ahat Türkmenoğlu seçildi.

GÜNDEM - 02-04-2024 12:41

TÜRKMENOĞLU YENİDEN BAŞKAN…

Sivas’ta önemli çalışmalara imza atan ve birçok konuda kamuoyu oluşturarak adından söz ettiren Şehir Kültürünü Yayma ve Yaşatma Derneği seçimlerini yaptı. Dernek binasında yapılan genel kurulda, Ahat Türkmenoğlu oy birliği ile yeniden dernek başkanlığına seçildi.

 

            Dernek olarak bugüne kadar önemli çalışma ve projelere imza attıklarını belirten Türkmenoğlu, özellikle son dönemde yıkılan orduevi alanının Milli Mücadele alanına dönüştürülmesine projelerle büyük katkı sunduklarını ve Şehitler Anıtı’nın yeni görünümüne kavuşması için çaba sarf ettiklerini ifade etti.

            Önümüzdeki dönemde de şehrin gerçek kimliğine kavuşması amacıyla çalışmalarını sürdüreceklerini ve yeni projelerle kamuoyunun huzuruna çıkacaklarını söyledi. Türkmenoğlu genel kurulda, bu önemli projelere ve Sivas’ta diğer önemli birçok projeye katkı sunan Eğitimci-Yazar Ahmet Necip Günaydın’a teşekkür plaketi verdi.
            Derneğin yeni yönetimi Ahat Türkmenoğlu başkanlığında Alaattin Erdayı, Nimet Heper, Ahmet Haksever, U. Evren Hacıalibeyoğlu, Mehmet Kaan Kelkit ve Fahri Karaca’dan oluştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
YEREL BASININ SORUNLARI TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNDE ARAŞTIRILMALI

YEREL BASININ SORUNLARI TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNDE ARAŞTIRILMALI

01-05-2024 - GÜNDEM

Erdoğan’dan 1 Mayıs ve Taksim açıklaması

Erdoğan’dan 1 Mayıs ve Taksim açıklaması

01-05-2024 - GÜNDEM

sanalbasin.com üyesidir