Vali Şimşek, Oyunu Kullandı

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek Hanımefendi ile birlikte oyunu kullandı.

SİYASET - 31-03-2024 15:29

Vali Şimşek, Oyunu Kullandı

Vali Yılmaz Şimşek, eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek Hanımefendi ile birlikte Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Atatürk Anadolu Lisesinde kayıtlı olduğu sandıkta oylarını kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra gazetecilere açıklamada bulunan Vali Şimşek, seçimlerin ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni etti.

- 2431 Sandıkta Oy Kullanılıyor

Sivas’ta 2431 sandıkta seçimlerin sorunsuz devam ettiğini ifade eden Vali Şimşek şöyle konuştu:

“Ülkemiz ve demokrasimiz için çok önemli bir gün. 5 yılda bir yapılan Mahalli İdareler Seçimini gerçekleştiriyoruz ve ülke olarak sandık başına gidiyoruz. Bizlerde ailece gelip oyumuzu kullandık. Seçimlerin ve kullandığımız oyların hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İlimiz genelinde 07.00 itibariyle oy verme işlemi sorunsuz bir şekilde başladı. 2431 sandıkta vatandaşlarımız, huzur ve güven ortamında oylarını kullanıyorlar. Bu amaç doğrultusunda yaklaşık 3 bin güvenlik görevlimiz jandarmamız, polisimiz seçim güvenliği için alanda görevlerini yapıyorlar. Saat 16.00 itibariyle oy verme işlemi sorunsuz tamamlanacak. Sandık başında görev yapan güvelik güçlerimize, personelimize, sandık görevlilerine kolaylıklar diliyorum. İnşallah sorunsuz bir şekilde, demokrasi bayramı içerisinde seçimi gerçekleştirmiş olacağız. Bu seçimin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.”

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
AK Parti'nin Teşkilatlarında Değişim Rüzgârları Esecek

AK Parti'nin Teşkilatlarında Değişim Rüzgârları Esecek

30-04-2024 - SİYASET

Meral Akşener’den İYİ Parti kurultayında veda konuşması

Meral Akşener’den İYİ Parti kurultayında veda konuşması

27-04-2024 - SİYASET

sanalbasin.com üyesidir