GÜNDEM
Giriş Tarihi : 29-06-2023 15:11

Güler'den Özel Günde Özel İnsanlara Sıcak Ziyaret

AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde bakıma muhtaç engelli vatandaşları ziyaret etti. Güler, özel bakıma muhtaç engelli yakınları ile sohbet ederek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Güler'den Özel Günde Özel İnsanlara Sıcak Ziyaret

Sivas Milletvekili ve AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti Sivas Milletvekili Hakan Aksu ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi ile birlikte bakıma muhtaç engelli bireylere hizmet veren Özel Karşıyaka Bakım Merkezi’ni ziyaret etti.

İl protokolünden uzun zamandır neredeyse kimsenin kapısını açmadığı Özel Karşıyaka Bakım Merkezi’ne giden Güler ve beraberindekiler,  Bakım Merkezinde kalan engelli bireyler ve yakınları ile sohbet etti.

AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler, Özel Karşıyaka Bakım Merkezi Kurucu Müdürü Bünyamin Koç’tan engelli vatandaşlara yönelik verilen hizmetler ve kurumda yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Milletvekili Abdullah Güler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Özel Karşıyaka Bakım Merkezi’ni ziyaret ederek bakıma muhtaç vatandaşlarımızla ve çalışanlarla bayramlaştık.

Özverili çalışmaları için Kurucu Müdür Bünyamin Koç ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.”

AdminAdmin

Admin