EKONOMİ
Giriş Tarihi : 19-04-2024 13:32

SİVAS YAPI FUARI ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Başkan Uğur Görgen şunları söyledi: “Bugün burada hepimiz, inşaat ve yapı sektörünün heyecan verici dünyasını Sivas’ta yapmanın gururunu yaşıyoruz.

SİVAS YAPI FUARI ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

SİVAS YAPI FUARI ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Sivas İnşaat Müteahhitleri Derneği (SİMDER) ve Show Expo katkılarıyla organize edilen Sivas Yapı Fuarı'nın açılışı, Valimiz Sn. Yılmaz Şimşek, Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Mehmet Kul, SESOB Başkanı Hakan Demirgil, STK temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Program açılışında konuşan başkanımız Uğur Görgen şunları söyledi: “Bugün burada hepimiz, inşaat ve yapı sektörünün heyecan verici dünyasını Sivas’ta yapmanın gururunu yaşıyoruz. Yapı fuarımızın açılışında sizleri görmekten büyük mutluluk duyuyorum.

İlimizin kalkınmasına yönelik bu gibi faaliyetlerin daha sık yapılması gerektiği kanaatindeyiz. Şuna inanıyoruz ki ancak ticaret ile kalkınabilir fuarlarla kendimizi geliştirebiliriz. Bu yüzden derneğimiz kurulduğu günden beri yurt dışı gezileri yapıyor ve iş insanlarımızı yurt dışına açmaya çalışıyoruz ya da fuarlara katmaya çalışıyoruz.

İnşaat sektörü, sadece binalar inşa etmekten çok daha fazlasını temsil ediyor. Bu, hayalleri gerçeğe dönüştürme sanatıdır. Yeni fikirlerin, yenilikçi teknolojilerin ve sürdürülebilir çözümlerin bir araya geldiği bir platform olan bu fuar, sektörümüzün geleceğine ışık tutacaktır.

Bu fuarın, sektörümüz ve ilimiz için birçok fırsat sunacağına inanıyorum. Yeni projelerin başlangıcını yapacak, ürünlerin ve hizmetlerin tanıtımını yapacak ve sektördeki en son gelişmeler hakkında bilgi edineceğiz.

Sonuç olarak, bu fuarın her birimiz için verimli ve ilham dolu geçmesini diliyorum. Yenilikçi fikirlerin ve iş birliklerinin yeşerdiği bir etkinlik olmasını temenni ediyorum.

Hepinize keyifli ve başarılı bir fuar dönemi geçirmenizi dilerim. Teşekkür ederim.” dedi.

Fuar’ı 18-21 Nisan tarihleri arasında The Greenpark Sivas’ta ziyaret edebilirsiniz.

AdminAdmin

Admin