EKONOMİ
Giriş Tarihi : 18-04-2024 15:53

Fırıncılara Kızdı 7birlik A.Ş. Ekmeği 2 TL. indirdi

7birlik A.Ş. Halkla İlişkiler Müdürü Murat Eken, Tüm İlgili Makamlara Sizler Aracılığıyla Sesleniyorum. Ucuz Ekmek Sattığını İddia Eden Fırınlar Kaliteden Hijyenden Uzak Bir Şekilde Halkımızın Sağlığı İle Oynadığını Görüyoruz dedi.

Fırıncılara Kızdı 7birlik A.Ş. Ekmeği 2 TL. indirdi

7birlik A.Ş. Basın Açıklaması

7birlik A.Ş. Halkla İlişkiler Müdürü Murat Eken, Sivasta Kaliteli ve Hijyenik Bir Ortamda Halkımıza Ekmek Yedirmek İçin Yola Çıkmış Bulunmaktayız. Ama Gördüğümüz Kadarıyla Somun Ekmeği İmalatı Yapan Fırınlar Hijyenden Kaliteden Uzak Bir Şekilde Ucuz Ekmek Satmaya Çalışmaktadır.

Bundan Önce Ki Dönemler De Bir Çok Defa Gerekli Şikayetlerde Bulunduk.

Ama Bu Şikayetler Doğrultusunda Hiçbir İlerleme Kaydedilmediğini Görmekteyiz. Temennimiz Odur ki Şuanki Mevcut Yönetim Kısa Süre İçinde Şikayetlerimizi Dikkate Alınacağını Ümit Ediyoruz.

7birlik A.Ş. Halkla İlişkiler Müdürü Murat Eken,Tüm İlgili Makamlara Sizler Aracılığıyla Sesleniyorum.

Ucuz Ekmek Sattığını İddia Eden Fırınlar Kaliteden Hijyenden Uzak Bir Şekilde Halkımızın Sağlığı İle Oynadığını Görüyoruz. İlgili Kurumlarımız Gıda Üretimi Yapan İşletmeleri Acilen Denetleyip Gerekli Yaptırımları Yapmalarını Temenni Ederiz.

Biz Burada Sivas Esnafımızı Şikayet Etme Durumunda Değiliz Yalnız Herkesin Kalitede Hijyende Yarışarak Sivas Halkına Hizmet Etmeleri İçin Tepki Olarak Fırınlarımızda Üretilen 200gr Ekmeği Kendi Şubelerimiz De 2tl Ye Satma Kararı Aldık. Tüm Somun Fırınları Denetlenip Düzelene Kadar Bu Tepkimiz Devam Edecektir dedi.

AdminAdmin

Admin