GÜNDEM
Giriş Tarihi : 25-04-2024 11:07   Güncelleme : 25-04-2024 12:28

Başkan Sezerer’e TGF’de Önemli Görev

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Sivas İl Temsilcisi ve Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer, Gebze’de gerçekleştirilen Basın Vakfı’nın Genel Kurulu’nda 2. Başkan olarak Genel Başkan Yardımcısı ve İç Anadolu Bölge Sorumlusu olarak seçildi. 

Başkan Sezerer’e TGF’de Önemli Görev

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) 69. Başkanlar Konseyi toplantısı Gebze Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde Türkiye’nin dört bir yanından gelen cemiyet başkanları ve gazetecilerin katılımı ile gerçekleştirildi. 

Anadolu basınının son durumu, sıkıntıları ve çözüm önerilerinin masaya yatırıldığı TGF 69. Başkanlar Konseyi toplantısının ardından Basın Vakfı Olağan Genel Kurulu ’da gerçekleştirildi. 

Genel Kurulda yapılan seçim sonrasında TGF Sivas İl Temsilcisi ve Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer, 2. Başkan olarak Genel Başkan Yardımcısı ve İç Anadolu Bölge Sorumlusu olarak seçildi. 

Genel kurulda, kendisine teveccüh göstererek 2 önemli göreve daha layık görenlere teşekkür eden, TGF Genel Başkan Yardımcısı ve İç Anadolu Bölge Sorumlusu hakan Sezerer, “Omuzlarımızda ki yük biraz daha artmıştır.

Bu yükü, mesleğimizi korumayı amaçlayan herkes ile dayanışma ruhu içinde taşıyarak mücadelemizi sürdüreceğiz. Bizim yolumuz dayanışmayı güçlendirerek, gazetecilerin meslek onuruna sahip çıkmasını sağlamaktır” diye konuştu.

Yönetim kurulu  yaptığı görev bölümünde Genel Başkanlığa Yeniden Yılmaz Karaca

2. Başkan Hakan Sezerer, Genel Başkan Yardımcısı, İç Anadolu Bölge Sorumlusu 

Genel Başkan Yardımcısı Kemal Soylu

Genel Başkan Yardımcısı Musa Özdemir

Genel Sekreterliğe Oğuzhan Bayrak

Genel Sekreter Yardımcılığına Ahmet Oguz

Mali saymanlığa Mehmet lşık

Batı Karadeniz bölgesi  sorumluluğuna İslam Keleş

Güneydoğu bölgesi  sorumluluğuna  Mehmet Canbek

Marmara bölgesi sorumlusuna Bahar Kaymakçı Erdogan

Akdeniz Bölgesi  Sorumluluğuna Şahin Özer'i oy birliği ile seçti.

AdminAdmin

Admin