GÜNDEM
Giriş Tarihi : 05-04-2024 12:14

Didim’de Sivaslı Belediye Başkanı Dönemi Başladı

CHP’den Didim Belediye Başkanı seçilen Sivaslı Hatice Gençay, görevi Didim eski Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’dan devraldı.

Didim’de Sivaslı Belediye Başkanı Dönemi Başladı

Didim’in yeni Belediye Başkanı Hatice Gençay, Didim Belediyesi önünde eski Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, eski belediye meclis üyeleri, yüzlerce partili ve belediye personeli tarafından alkışlar ve müzik eşliğinde karşılandı. Görevi devreden Başkan Atabay 10 yıl önce aldığı bayrağı yine CHP’li bir başkana devretmenin huzuru içinde olduğunu ifade etti.

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay ise görevi devraldığı Başkan Atabay’a verdiği hizmetler için teşekkür ederken, Atabay, Gençay’a belediye mührünü vererek başarılar dileklerini iletti.

 

Didim Belediye Başkanı Sivaslı Hatice Gençay ise 2019’daki seçimde alınan oydan daha fazla oy alarak seçimi kazandıklarının altını çizdi. Hatice Gençay “ Aldığım emaneti en iyi şekilde güzel şekilde daha ileriye taşıyacağız. Sizlerin büyük katkısıyla sevgili başkanım kısa zaman içerisinde gösterdiği üstün gayret ve çabayla bu bayrağın yerinde kalmasına neden oldu ve bunu başardı. On yıl boyunca görev yapan bütün arkadaşlarıma, meclis üyelerime tek tek isimlerini saymıyorum başkan yardımcılarıma çok teşekkür ediyorum. Ne yaptıysak beraber yaptık.. Ve sizlerin desteğiyle yaptık. Hiç kimse ayırt etmeden herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

AdminAdmin

Admin