GÜNDEM
Giriş Tarihi : 28-02-2023 15:16   Güncelleme : 28-02-2023 15:24

Dayanışma ile yaralarımızı birlikte saracağız.

Sivas SMMM Oda Başkanı Metin BOYRAZ, Büyük fedakârlıklarla işlerini yürüten tüm Mali Müşavir arkadaşlarımın 1 Mart Muhasebeciler Gününü kutlar, huzur, barış ve esenlikler dilerim dedi.

Dayanışma ile yaralarımızı birlikte saracağız.

Sivas SMMM Oda Başkanı Metin BOYRAZ, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik mesleğinin toplumun tüm kesimlerine tanıtılması, ülke ekonomisine ve iş dünyasına sunduğu değer ve faydaya ilişkin farkındalığın arttırılması amacıyla 1-7 Mart Muhasebe Haftası olarak kutlanmaktadır. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler olarak, Üreten Dinamik bir Türkiye için çalışarak ülkemiz ve işletmelerimizin gelişimi için ekonominin kaydını tutan, mali danışmanlık yapan ve ülkemizin her köşesinde hizmet sunan bir meslek olmuştur.

33 yıl önce yasal statüye kavuşan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik mesleği, kurumsallaşma sürecini tamamlayarak ülkemizin iktisadi hayatının vazgeçilmez bir kurumu haline gelmiştir. Kaliteli hizmet sunma ve güvenilir işletme danışmanlığı vizyonumuzla ülkemize ve işletmelerimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Mali Müşavirler, sorumluluk bakımından en ağır ve hassas mesleklerinin başında gelir. Mali Müşavirler, Devlet ile İş Dünyası arasında bir köprü ve emin bir el olarak görevlerini sürdürmektedirler.

Geçtiğimiz günlerde Asrın Felaketi olarak bilinen depremlerde binlerce canımız aramızdan ayrıldı. Yaşam alanlarımız, iş yerlerimiz yok oldu. Başta birliğimiz TÜRMOB, bu büyük felaketin yaralarını sarmak için tüm imkanları ölçüsünde Yardım kampanyaları gerçekleştirdi ve gerçekleştirmeye devam edecektir. Yaşanan deprem felaketi, millet olarak hepimizi derinden üzmüş ve ülkemizde 7 günlük yas ilan edilmiştir. Bizler de Sivas SMMM Odası olarak tüm üyelerimizle ele ele vererek, büyük bir dayanışma içerisinde deprem bölgesinde yaşayan insanımızın ve meslektaşlarımızın yanında olabilmek, yaralarını bir nebze hafifletebilmek üzere derhal yardım kampanyası başlattık. En kısa zamanda üyelerimizin fedakar gayretleri ile sağlanan yardım kolilerimiz, bir an önce bölgeye ulaşmak üzere yetkililere teslim ettik.

Tüm ülkeyi yasa boğun deprem felaketinde hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza ve meslektaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarına acilen şifa, ailelerine ve  meslek camiamıza da tekrar başsağlığı dilerim.

Sivas SMMM Odası olarak depremden etkilenen tüm meslektaşlarımıza, başta ofis paylaşımı olmak üzere her türlü iş ve İşyeri desteği vermeye hazır olduğumuzu bir kez daha hatırlatmak isteriz.

Bu zorlu süreci hep birlikte sağlıklı bir şekilde atlatarak, çalışmalarımızı programımız dahilinde kaldığımız yerden daha azimli, daha özverili bir şekilde yapmayı arzulamaktayız.

Dayanışma ile yaralarımızı birlikte saracağız. Muhasebe Haftasında acımız büyük, içimiz buruk ama el eleyiz, yürek yüreğeyiz. Bir daha böylesi felaketler yaşamamak en büyük temennimiz.

Sivas SMMM Oda Başkanı Metin BOYRAZ, Büyük fedakârlıklarla işlerini yürüten tüm Mali Müşavir arkadaşlarımın 1 Mart Muhasebeciler Gününü kutlar, huzur, barış ve esenlikler dilerim dedi.

AdminAdmin

Admin