Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezerer’den “5 kuruşluk” dava çıkışı
Sezerer, Sizin için basit bir tartışma konusu olan bu mesele, benim için hayatım boyunca adam gibi yaşama ve şerefle anılma meselesidir.

Sivas’ta dijital bir platformda gündeme gelen iddialar, yerel basın camiasında yankı uyandırmayı sürdürüyor. İnşaat Mühendisi ve program yorumcusu Tacettin Kepenek’in, “Basın Sitesi’nin taşınması karşılığında gazetecilere daire verildiği” yönündeki sözlerine sert tepki gösteren Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer, yeni bir adım attı.
Sezerer, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Kişi kendinden bilirmiş işi. ‘Demokratik eleştiri hakkı’ diyerek kimse bu iftiraların arkasına sığınamaz. Onların şerefi ortadaysa, benimki de tartışmaya açık değildir.
Sizin için basit bir tartışma konusu olan bu mesele, benim için hayatım boyunca adam gibi yaşama ve onurum ve şerefimle anılma meselesidir.
Sezerer, yaptığı açıklamada, iddiaların hem şahsını hem de gazetecilik mesleğini hedef aldığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:
“Kıymetli arkadaşlarım, yarın sabah nasip olursa iki vatandaş hakkında ‘5 kuruşluk’ maddi ve manevi tazminat davası açılması için avukata vekalet verildi. Bilginize sunar, desteklerinizden dolayı teşekkür ederim.”
BUNDAN SONRA YARGIDA HESAPLAŞACAĞIZ....
Hesabını mahkemede vereceksiniz”...