Operasyonda çok sayıda kaçak alkol yapım malzemesi ele geçirilirken, bir şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
Divriği’de Kaçakçılığa Geçit Yok
Divriği İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Divriği İstihbarat Grup Amirliği ekipleri, Divriği Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında yürüttükleri çalışmalar neticesinde önemli bir operasyona imza attı.
İlçede kaçak ve sahte alkollü içki üretip sattığı değerlendirilen bir şahıs takibe alındı. Şüphelinin ikametinde ve aracında, adli makamlardan alınan talimat doğrultusunda arama gerçekleştirildi.

40 Litre Etil Alkol ve Üretim Kitleri Ele Geçirildi
Yapılan aramalarda;
ele geçirildi.
Ele geçirilen malzemelere el konulurken, şüpheli şahıs hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı.
Mücadele Kararlılıkla Sürüyor
Sivas Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, kamu düzeninin sağlanması, vatandaşların huzur ve güvenliğinin temini ile vergi kaybının önlenmesi amacıyla kaçakçılıkla mücadele çalışmalarının aralıksız sürdürüleceği vurgulandı.
Yetkililer, vatandaşları kaçak ve sahte alkollü ürünlere karşı dikkatli olmaları konusunda da uyardı.