Tecil ve Taksitlendirmede Yeni Kolaylıklar Anlatıldı
SGK Yetkililerinden Sivas SMMMO’ya Ziyaret: Tecil ve Taksitlendirmede Yeni Kolaylıklar Anlatıldı
Sivas Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO), Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) yetkililerini ağırladı. Ziyarete; Sivas SMMMO Başkanı Metin Boyraz, SGK Merkez Müdürü Zahide Gökçek, SGK Denetmeni Ebubekir Kaleli, İcra Servisi yetkilileri Esra Çirci ve Özlem Balta Doğan katıldı.
Gerçekleştirilen ziyarette, SGK tarafından tecil ve taksitlendirme uygulamalarında getirilen önemli kolaylıklar ele alındı. SGK yetkilileri, yapılan yenilikler hakkında oda üyelerini bilgilendirirken, uygulamaya yönelik detaylar karşılıklı görüş alışverişiyle değerlendirildi.

Yeni Düzenlemeler Hakkında Bilgi Paylaşımı
Toplantıda özellikle borç yapılandırmaları, tecil ve taksitlendirme süreçlerinde yapılan güncellemelerin meslek mensupları ve mükellefler açısından sağlayacağı avantajlar üzerinde duruldu. Söz konusu yeniliklere ilişkin bilgilendirme görsellerinin de paylaşıldığı belirtildi.
Teşekkür Mesajı
Sivas SMMMO Başkanı Metin Boyraz, SGK Sivas İl Müdürlüğü yetkililerine ziyaretleri ve bilgilendirme çalışmaları dolayısıyla teşekkür ederek, kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekti.
- Sivas SMMMO
- Metin Boyraz
- SGK Sivas
- tecil ve taksitlendirme
- SGK borç yapılandırması
- mali müşavirler
- SGK İl Müdürlüğü
- Sivas ekonomi