TGF ve Basın Vakfı, Gebze’de Buluşuyor

TGF ve Basın Vakfı, 7-9 Temmuz 2025 tarihleri arasınd Gebze’de Buluşuyor: Gazetecilik Mesleğinin Sorunları Masaya Yatırılacak

04 Tem 2025 - 17:56 YAYINLANMA
TGF ve Basın Vakfı, Gebze’de Buluşuyor
TGF ve Basın Vakfı, Gebze’de Buluşuyor: Gazetecilik Mesleğinin Sorunları Masaya Yatırılacak
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) ve Basın Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri, 7-9 Temmuz 2025 tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Balyanus Eğitim Tesisleri'nde (eski Bayramoğlu Basın İlan Kurumu Tatil Köyü) bir araya geliyor. Genel Başkan Yılmaz Karaca başkanlığında gerçekleştirilecek buluşma, gazetecilik mesleğinin güncel sorunlarının ele alınacağı önemli bir platform olacak.
Toplantıya, Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti ve CRT Medya’yı temsilen Basın Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Özer de katılacak. Üç gün sürecek olan etkinlik boyunca TGF ve Basın Vakfı’nın yönetim kurulu üyeleri, mesleki sorunların çözümüne yönelik stratejiler geliştirecek, basının bağımsızlığı, etik ilkeleri ve yerel basının güçlendirilmesi gibi konular masaya yatırılacak.
TGF ve Basın Vakfı’ndan Ortak Vizyon
Gazetecilik mesleğinin giderek zorlaştığı günümüzde, TGF ve Basın Vakfı'nın birlikte düzenlediği bu buluşma, mesleğin geleceği açısından büyük önem taşıyor. Toplantılar kapsamında alınacak kararların, hem ulusal hem de yerel basında etkili olabilecek yeni yaklaşımları içermesi bekleniyor.
Levent Altun’dan Ev Sahipliği
Toplantının organizasyonunu üstlenen Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve aynı zamanda TGF Genel Başkan Yardımcısı Levent Altun, meslektaşlarını en iyi şekilde ağırlamak için kapsamlı hazırlıklar yaptıklarını belirtti. Altun, “Türkiye’nin dört bir yanından gelen değerli meslektaşlarımızı Gebze’de misafir etmekten büyük onur duyacağız. Bu buluşma, hem mesleki dayanışmayı artıracak hem de ortak akıl oluşturulmasına katkı sağlayacaktır.” ifadelerini kullandı.
Yoğun Gündemin Ardından Moral Molası
Üç gün sürecek toplantılar boyunca yoğun gündemler ele alınacak. Ancak programın sonunda katılımcıların bir nebze olsun moral depolayabilmesi amacıyla sosyal ve kültürel etkinliklere de yer verilecek. TGF ve Basın Vakfı yöneticileri, bu tür etkinliklerle hem moral bulmayı hem de dayanışma duygusunu pekiştirmeyi hedefliyor.
Basın mensuplarının bir araya geldiği bu önemli zirve, meslektaş dayanışmasının en güçlü örneklerinden biri olarak dikkat çekiyor.TGF ve Basın Vakfı’nın bu buluşması, önümüzdeki süreçte gazetecilik mesleğine yön verecek kararların habercisi olabilir.

YORUMLAR

Maksimum karakter sayısına ulaştınız.

Kalan karakter: