Ulaşspor’un Sorunlarını Gündeme Taşıdı
Gelecek Partisi Sivas İl Başkanı ve Ulaşspor Kulüp Başkanı Kadir Aydın, Sivas Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek Cemiyet Başkanı Hakan Sezerer’e Ulaşspor forması hediye etti.
Kadir Aydın’dan Sivas Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret: Ulaşspor’un Sorunlarını Gündeme Taşıdı
SİVAS – Gelecek Partisi Sivas İl Başkanı ve Ulaşspor Kulüp Başkanı Kadir Aydın, Sivas Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek Cemiyet Başkanı Hakan Sezerer’e Ulaşspor forması hediye etti. Ziyaret, hem spor camiası hem de yerel basın açısından önemli mesajlara sahne oldu.
Ziyaret sırasında konuşan Kadir Aydın, Ulaşspor’un içinde bulunduğu zorlukları kamuoyuyla paylaşarak, özellikle altyapı ve imkânsızlıklar konusunda dikkat çekti. Aydın, “Ulaş ilçemizde futbol sahamız yok. Spor müdürümüz bulunmuyor. Buna rağmen Sivas 1. Amatör Lig’de mücadele ediyoruz. Antrenmanlarımızı Sivas’ta yapmak zorunda kalıyoruz” dedi.
Deplasman süreçlerinin de kulüp için ciddi bir ekonomik yük oluşturduğunu ifade eden Aydın, “Bu sezon Divriği ve Şarkışla deplasmanlarına gittik. Ancak Ulaş’ta oynanması gereken maçlar için bile Sivas’a gelmek zorunda kalıyoruz. Bu durum hem maddi hem de zaman açısından bizleri zorluyor” şeklinde konuştu.
Yerel spor kulüplerinin daha fazla desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Aydın, Gelecek Partisi olarak spora ve gençlere destek vermeye devam edeceklerini belirtti. Ayrıca tüm sporseverleri Erokspor ile oynanacak karşılaşmaya davet etti.
Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yerel sporun yaşadığı sorunların kamuoyuna taşınmasının önemine dikkat çekti. Sezerer, Ulaşspor’a başarılar dileyerek, basın olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını ifade etti.
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
- #Hakan Sezerer
- Sivas Gazeteciler Cemiyeti
- Sivas spor haberleri
- Gelecek Partisi Sivas
- Kadir Aydın
- Ulaşspor
- Sivas amatör lig
- Ulaş futbol sahası
- Ulaşspor sorunları