SİYASET
Giriş Tarihi : 30-04-2023 19:25

14 Mayıs seçimlerinde destek istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda il merkezinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Özyürek, 14 Mayıs seçimlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, milletvekili seçimlerinde ise MHP’ye destek istedi.

14 Mayıs seçimlerinde destek istedi.

İlk olarak Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Taç Sitesi esnaflarını ziyaret eden Ahmet Özyürek, alışveriş yapan vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü.

Sirer Pasajı ve Bankalar Caddesinde de ziyaretlerde bulunan Özyürek ve beraberindekiler, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Özyürek, esnafların ve vatandaşların talep ve isteklerini dinledi.

Susamışlar Konağı’nda kadın seçmenlerle bir araya gelen Özyürek, katılımcılarla çeşitli konularda istişarelerde bulunarak 14 Mayıs seçimlerinde destek istedi.

Milletvekili olarak TBMM’de Sivas’ın sorunlarını sık sık dile getirdiğini ifade eden Ahmet Özyürek, “Sivas’ın kenevir ekimi yapılacak iller arasına alınması konusunda Tarım Bakanı ile görüştük. TBMM’de konuşma yaptım. Sivas şuan Kenevir ekimi yapılan iller arasına alındı. Sivas’ın 6. Bölge Teşvik kapsamına alınmasıyla ilgili sık sık gündem oluşturup TBMM’de Mustafa Varank Bakana; sayın Bakanım Cumhurbaşkanımız söz verdi bu müjdeyi bir an önce halkımıza verelim dedim. TÜDEMSAŞ kapatılıyor algısı oluştu biz devreye girdik. Kapasitesi arttırılmalı ve şehrimizde daha önemli bir konuma getirilmeli dedik. Bugün TÜRASAŞ olarak adlandırılan TÜDEMSAŞ içine yeni boji fabrikası açılacak. Gördüğünüz gibi biz sadece Sivas için çalıştık. Yiğidoları hakkıyla Mecliste temsil ettik. İnanıyorum ki Sivaslılarda 3 Hilal’e 3 vekil vererek destek olacak. TBMM’de Sivas’ı güçlü şekilde temsil etmemiz için buna ihtiyacımız var” diye konuştu.

Özyürek son olarak Sivasspor-Fenerbahçe karşılaşmasını izledi. Taraftarlardan yoğun ilgi gören Özyürek, bol bol fotoğraf çekindi.

Özyürek’e ziyaretlerinde Milletvekili Adayları İlker İpek, Kenan Çarboğa ile Bahadır Gökmen, İl Başkanı Hakan Uygun, Merkez İlçe Başkanı T. Gazi Yalçındağ ve Sivas KAÇEP Başkanı Rabia Karadağ, eşlik etti.

AdminAdmin

Admin