GÜNDEM
Giriş Tarihi : 24-10-2023 16:58

Adaletin Huzurunda Hesaplaşacağız...

Uzm. Veteriner Hekim Hulusi Şahin, “Siyaset temiz yapılırsa güzeldir ancak kirli siyaset insanı insan olmaktan çıkarır. Bugün medyada bir şirketin yetkili müdürü olduğuma dair yalan ve bir o kadar da çirkin bir haber paylaşıldı, Adaletin huzurunda hesaplaşacağız dedi.

Adaletin Huzurunda Hesaplaşacağız...

Kangal’da yaşanan bir ihale nedeniyle gerek Kangal Belediyesi’ne ve gerekse Uzm. Veteriner Hekim Hulusi Şahin’e yönelik bir gazetede çıkan iddialara yönelik açıklamada bulunan Uzm. Veteriner Hekim Hulusi Şahin, “Ne o ihale süreci öncesinde ne de şuan benim şirketle hiçbir bağım, ortaklığım ve mesul müdürlüğüm bulunmamaktadır” dedi.

Kangal Belediyesi’nde hamam ve sauna yapılması amacıyla 26 Haziran 2023 günü açılan ihale sürecinde BBP’li bir firmaya ihalenin verildiği şeklinde bir gazetede haber çıkması üzerine konu muhataplarından ve ihaleyi alan şirket müdürü olarak tanıtılan Uzm. Veteriner Hekim Hulusi Şahin gazetemize açıklamada bulundu.

Hulusi Şahin yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Siyaset temiz yapılırsa güzeldir ancak kirli siyaset insanı insan olmaktan çıkarır. Bugün medyada bir şirketin yetkili müdürü olduğuma dair yalan ve bir o kadar da çirkin bir haber paylaşıldı. Mevzu bahis şirketin sahibi ve yetkili müdürü olan beyefendi 05.02.2016 tarihinde IPARD TARIMSAL VE KIRSAL DESTEKLEME KURUMUNA ahır yapmak için başvuruda bulundu. Başvuru sürecinde SORUMLU VETERİNER HEKİM şartı olduğundan şirkette sadece IPARD da geçerli olmak üzere şahsıma imza yetkisi verildi ve ıpard projesi gerçekleşmediğinden dolayı sadece ıpard için verilmiş olan imza yetkisi de anlamını yitirmiş oldu. Ne o süre zarfında nede şu an benim şirketle hiçbir bağım, ortaklığım ve mesul müdürlüğüm bulunmamaktadır. Konu avukatım tarafından yargıya taşınmıştır. Yalan haberi yapan gazete ve asılsız bu haberi paylaşanlar hakkında gerekli hukuki yaptırım uygulanacaktır.”

WhatsApp Image 2023 10 25 at 11.41.16 removebg preview | Bizim Sivas Haber
 
AdminAdmin

Admin