Yaşam
Giriş Tarihi : 31-01-2024 23:20

AFAD Kahramanı Cezmi Türkmen' Sivas'ın Yeni Yüzü Olacak

AFAD Kahramanı Cezmi Türkmen'e Duygusal Veda: Sivas'ın Yeni Yüzü Olacak

AFAD Kahramanı Cezmi Türkmen' Sivas'ın Yeni Yüzü Olacak

AFAD Kahramanı Cezmi Türkmen'e Duygusal Veda: Sivas'ın Yeni Yüzü Olacak

AFAD İl Müdürü Cezmi Türkmen'e Duygusal Veda Yemeği

 

AFAD İl Müdürü Cezmi Türkmen için veda yemeği düzenlendi. Sivas'a atanma kararı sonrasında, Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu başta olmak üzere pek çok kamu kurum müdürünün katılımı ile gerçekleştirilen yemekte duygusal anlar yaşandı.

 

Yemeğe katılanlar arasında; Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Başsavcısı Adem Aydemir, Rektör Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Vali Yardımcıları ve diğer kamu kurum müdürleri yer aldılar. Vali Kumbuzoğlu, Türkmen'e Aksaray'da göstermiş olduğu üstün hizmetler nedeniyle teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

 

Cezmi Türkmen, görev yaptığı süre boyunca birçok başarılı operasyon gerçekleştirerek adını duyurdu. Kahramanmaraş depreminde sarf ettiği yoğun çaba ile toplumun takdirini kazanan Cezmi Türkmen, gönüllere taht kurmuştu. 

Görev süresi içerisinde Ülkemizin bir çok yerinde; Arama-Kurtarma ve Afet Yönetimi çalışmalarının her dalında yer aldı.

 

         Üç yıldız dalıcı olmasının yanında dağcılık federasyonunun 8 aşama eğitimini tamamlayarak profesyonel dağcılık lisansına sahip olan TÜRKMEN, 20.02.2015 tarihinde bu yana Aksaray İl Afet ve Acil Durum Müdürü olarak görev yapıyordu.

AdminAdmin

Admin