SİYASET
Giriş Tarihi : 08-05-2023 12:22

AK Parti Merkez İlçe Muhtarlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanı Muhammed Burak Kuruçay, köy ve mahalle muhtarları ve başkanlarıyla bir araya gelerek, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri için destek istedi.

AK Parti Merkez İlçe Muhtarlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Milletvekili Abdullah Güler, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin İl, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İl Genel Meclis Başkanı, Milletvekili adayları ve teşkilat mensupları katıldı.

Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programa mahalle ve merkeze bağlı köy muhtarları ile mahalle başkanları ve köy temsilcileriyle bir araya gelinerek cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamları iletildi, dua ve destekler istendi.

Merkez İlçe Başkanlığının organize ettiği yemekte konuşan Merkez İlçe Başkanı Muhammed Burak Kuruçay, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinin önemine dikkat çekti.

20 yıldır türlü seçimlerin gerçekleştiği ülkemizde her seçimin bir önceki seçimden önemli olduğunu vurgulayan Kuruçay, 14 mayıs seçimlerinin hem Cumhurbaşkanı Erdoğan, hem de ülke bekası için her geçen günün öneminden bahsetti.

Yapılan çalışmalara ve Cumhurbaşkanının Muhtarlara verdiği önemden bahseden Kuruçay, demokrasinin mihenk taşları olan muhtarlara ve teşkilatın kılcal damarları olan köy ve Mahalle Başkanlarına katılımları için teşekkür etti desteklerini esirgememelerini istedi.

Programda konuşma yapan AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, TBMM Adalet Komisyon Başkanı Abdullah Güler, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş ve milletvekili adayları, 20 yıllık AK Parti iktidarında ülke genelinde ve Sivas'ta yapılan yatırımlardan kısa olarak bahsedilerek 14 Mayıs seçiminin öneminden bahsederek dua ve desteklerini istediler.

Muhtarların, köy ve mahalle başkanlarının yoğun katılım sağladığı programda, aynı oranda karşılıklı olarak destek işaretleri verildi.

AdminAdmin

Admin