GÜNDEM
Giriş Tarihi : 13-02-2023 12:30   Güncelleme : 13-02-2023 12:43

Allah (CC) bu necip milletin yardımcısı olsun

BBP Genel Başkan Yardımcısı Doğan Ürgüp, Cumhuriyet tarihinin en büyük ikinci depremi olarak kayıtlara geçen felakette yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan (CC) rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum dedi.

Allah (CC) bu necip milletin yardımcısı olsun

BBP Genel Başkan Yardımcısı Doğan Ürgüp, Son 500 yılın en büyük iki depreminin saat farkıyla yaşandığı ve 10 ilimizi etkileyen depremde binlerce vefat eden kardeşimiz var.

Halen enkaz altında olup kurtarılmayı bekleyen ve sayısı hakkında bilgi sahibi olmadığımız vatandaşlarımız var.

Böylesi bir günde herkesin feraset sahibi olması, arama kurtarma faaliyetlerini zaafa uğratacak hal, hareket ve sözlerden kaçınması gerekiyor.

Bu asil millet her büyük felakette olduğu gibi yine tek yumruk, yine kenetlenmiş ve yine bir büyük birliktelik sağlamış durumda.

Allah devletimizin, milletimizin ve bölgedeki görevlilerimizin yardımcısı olsun.

Camiamız adına da bir kaç cümle söylemek isterim. Depremin ilk gününden itibaren parti genel merkez yöneticilerimiz başta olmak üzere teşkilat mensuplarımız akın akın bölgeye intikal etmiş durumdalar.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Doğan Ürgüp, Alperen Ocaklarımız bünyesindeki profesyonel arama kurtarma ekiplerimiz de sahadaki çalışmalarına devam ediyor.

Adıyaman İl Başkanımız Nihat Komşu ve ailesi halen enkaz altında. Maraş, Adıyaman, Malatya, Urfa, Hatay, Adana, Kilis, Diyarbakır, Osmaniye ve Antep'te teşkilat mensuplarımız ve Ocak mensuplarımızdan vefat edenler, enkaz altında bulunanlar var.

Antakya İlçe Başkanımız Abdülhamid Bilgin ve ailesinin cansız bedenine bugün ulaşılabilindi.

İçimiz kanıyor, yüreğimiz yanıyor.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Doğan Ürgüp, Ben depremde vefat etmiş tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Gözümüz, kulağımız bölgeden gelecek olan son dakika kurtarılma haberlerinde.

Allah herkesin, hepimizin yardımcısı olsun dedi....

AdminAdmin

Admin