GÜNDEM
Giriş Tarihi : 01-09-2023 12:49   Güncelleme : 01-09-2023 14:05

Allah Nasip Ederse Gelecek Dönem Adayım

Sivas Belediye Başkanı  Hilmi Bilgin, şehrimizde görev yapan yazılı ve görsel medya mensupları ile bir araya geldi.

Allah Nasip Ederse Gelecek Dönem  Adayım

Başkan  Hilmi Bilgin, şehrimizde görev yapan yazılı ve görsel medya mensupları ile bir araya geldi.

Gazetecilerin şehrimize dair görüş ve önerilerini önemsediklerini belirten Bilgin, “Bizim yönetim anlayışımız istişareye dayanır.

Şehrimize hep birlikte hizmet etmek adına her fikri önemsiyoruz. Ortak akıl ekseninde projelerimizi olgunlaştırıyor ve hayata geçiriyoruz” dedi.

Bilgin'in konuşmasının ardından söz alan basın mensupları, proje ve hizmetlere dair merak ettiklerini sordu.

İstişare toplantısında Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer, Son günlerde yaşanan Ambulans Helikopter ve Aort Anverizmasında kullanılan ve ilimizde bulunmayan stent konusunda gereken çalışmaların biran önce yapılması ve gereken tedbirlerin alınması konusunu dile getirdi.

Başkan Bilgin, konuya vakıf olduklarını önümüzdeki hafta bir toplantı düzenleyerek bir daha bu acıların yaşanmaması için gereken tedbirlerini alacaklarını dile getirdi.

Usta Gazeteci Sirer Doğan'ın Önümüzdeki dönem adaymısınız sorusuna cevap veren Başkan Bilgin, Allah nasip kısmet ederse kara sevdamız Sivas'a hizmet etmeye adayım dedi.

Bilgin   “Ben vekil olarak, baro başkanı olarak görevler yaptım. 7 yıl vekillik yaptım, daha sonra bakan yardımcısı oldum. Bakan yardımcılığımızın 5. ayında Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle belediye başkan adayı olduk. 4,5 yıldır görev yapıyoruz. Bizim siyaset anlayışımızda makamlar gelip geçicidir. Aslolan görev yaptığımız sürede, bir sonraki dönemin alt yapısını oluşturma anlayışında olmak değil memleketimize hizmet etmektir.
Kararını milletimiz verecek, İnşallah 2024 seçimlerinde de genel merkezimizin de uygun görmesi ile Sivas’ta Belediye Başkanlığında yola devam etmek istiyoruz. Milletimize hizmet etme gayretindeyiz” dedi.

Toplantı DHA Şube Şefi Eraydın Aytekin'in emekli olması dolayısıyla pasta kesilerek sona erdi.

 

AdminAdmin

Admin