GÜNDEM
Giriş Tarihi : 21-11-2022 09:30   Güncelleme : 21-11-2022 09:30

"Atatürk ve Türk Dili -29 Ekim Geleceğimiz" Konuşuldu.

BALIKÇIOĞLU, "Atatürk ve Türk Dili -29 Ekim Geleceğimiz" Konuşuldu.Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksek okulu Atatürkçü Düşünce Kulübü 10- 16 Kasım Atatürk etkinlikleri kapsamında konferans düzenledi.

BALIKÇIOĞLU, "Atatürk ve Türk Dili -29 Ekim Geleceğimiz" Konuşuldu.Şarkışla Aşık Veysel  Meslek Yüksek okulu Atatürkçü Düşünce Kulübü 10- 16 Kasım Atatürk etkinlikleri kapsamında konferans düzenledi. Konferansta Öğr. Gör. Tolga ORHANLI "Atatürk ve Türk Dili" , Öğr. Gör. Dr. Özden AYDIN ise "29 Ekim Geleceğimiz" konu başlıklı sunumlar yaptı.

Öğretim görevlisi ve öğrencilerin büyük bir ilgiyle takip ettiği etkinlik sonunda soru cevap kısmına da yer verildi. Konferans misafir öğretim elamanlarına teşekkür belgesi ve çiçek takdimi ile sona erdi.

Bu tür etkinliklerin aralıksız olarak sürdürüleceğine dikkat çeken okul müdürü Doç.Dr. Nevzat BALIKÇIOĞLU, " öğrencilerimizin düzenlenen konferanslara olan ilgisi bir hayli yüksek. Bu durum bizi çok memnun ediyor. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ederim " dedi.

AdminAdmin

Admin