Aramızdan Ayrılanlar
Giriş Tarihi : 22-07-2023 10:05

ATV’de izleyiciyi büyüleyen dizi: Vermem Seni Ellere 6. bölüm!

23 Temmuz Pazar günü yayınlanacak Vermem Seni Ellere dizisinde heyecan dorukta! Fragman ve daha fazlası detaylarda...

ATV’de izleyiciyi büyüleyen dizi: Vermem Seni Ellere 6. bölüm!

ATV VERMEM SENİ ELLERE 6. BÖLÜM İZLE | VERMEM SENİ ELLERE YENİ BÖLÜM

 

Yeni Bölümde, Zeliş, her şeyden habersiz, Mehmet'le Hande'nin kurduğu evde, her şeyi öğrenmek üzeredir. Hande'de Zeliş'in varlığından habersiz onca hayalle dayayıp döşediği eviyle vedalaşmaktadır. Zeliş'in, her şeyi öğrenecek olması en başta onun planlarını suya düşüreceğinden Zeliş'i oradan göndermek için elinden geleni yapar. Zeliş, yine Mehmet'in geçmişine teğet geçmiş, gerçekleri öğrenememiştir. Ama bu, öğrenmeyeceği anlamına mı gelmektedir?

Mehmet, bu sırrı daha ne kadar saklayacaktır? Zeliş'in Hande ile olan arkadaşlığı Mehmet'i fazlasıyla rahatsız etmeye başlamış, Hande ve Zeliş'in birlikte organize ettiği yöresel ürün pazarına gitmeyi reddetmiştir. Ama Mehmet o etkinliğe baş düşmanlarından birinin daha gittiğini öğrendiğinde kayıtsız kalabilecek midir? Mehmet, Zeliş'e çok sinirlidir.

Zeliş yine kendi bildiğini okumuş hem Soner'in hem de Hande'nin ekmeğine yağ sürmüştür. Ama öyle bir şey olur ki Mehmet ve Zeliş; aralarındaki bağın kolay kolay kopmayacağını anlar. İlk defa birbirlerine karşı çok açık ve itirafa çok yakın oldukları anda Zeliş; Mehmetle arasındaki o büyük engelle karşılaşır. Vermem Seni Ellere yeni bölüm fragman linkine ve Vermem Seni Ellere dizisi hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.

 

ATV VERMEM SENİ ELLERE 6. BÖLÜM FRAGMAN YOUTUBE İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ATV VERMEM SENİ ELLERE 6. BÖLÜM 2. FRAGMAN YOUTUBE İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ATV VERMEM SENİ ELLERE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ATV VERMEM SENİ ELLERE TÜM BÖLÜMLERİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

AdminAdmin

Admin