GÜNDEM
Giriş Tarihi : 10-11-2023 11:42

Aziz hatırası önünde saygı ile eğiliyoruz

Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Fatih Devici, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük ATATÜRK’ü aramızdan ayrılışının 85. yılında, bir kez daha rahmet özlem ve şükranla anıyor, aziz hatırası önünde saygı ile eğiliyoruz dedi.

Aziz hatırası önünde saygı ile eğiliyoruz

Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma Derneği  Başkanı Fatih Devici, Bir milletin yeryüzünde var olma çabasının eşsiz timsali ve mazlum milletlerin rehberi olarak tarihe yazılan Milli mücadelemiz ve devamında Cumhuriyet’e uzanan süreç, çağın gereklerini ve gerçekliğini en iyi şekilde algılayarak, Türk Milletini layık olduğu yönetim ve yaşam biçimine kavuşturan Büyük Atatürk’ün ileri görüşlülüğünün eseridir.

Türkiye Cumhuriyetini kuran Büyük Önder bilindiği gibi, sadece bir devlet kurucusu değil, aynı zamanda kurduğu devleti Türk Milletinin tarihi ve sosyal şartlarının ön planda olduğu bir temele oturtmayı hedeflemiş bu nedenle ekonomik, siyasi, sosyal ve kültürel hayatta bir çok ilki başarmış bir inkılapçıdır.

Atatürk’ün “En büyük eserim” diyerek gençlere emanet ettiği, demokratik, laik, sosyal ve millet egemenliğine dayalı hukuk devleti olan Cumhuriyetimiz, bu ülkede yaşayan tüm bireylerin çabalarıyla ilelebet payidar kalacaktır.

Cumhuriyetimizin kazanımları ve Atatürk ilke ve inkılapları ışığında; hoşgörü, uzlaşma, birlik, beraberlik ve barış içinde yaşamak, modern dünya ailesinin en saygın üyeleri arasında Türkiye Cumhuriyeti devletinin varlığı için çok çalışmak, hepimizin temel bir görevidir.

Bu Duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük ATATÜRK’ü aramızdan ayrılışının 85. yılında, bir kez daha rahmet özlem ve şükranla anıyor, aziz hatırası önünde saygı ile eğiliyoruz dedi.

AdminAdmin

Admin