GÜNDEM
Giriş Tarihi : 23-12-2023 13:07

Aziz Türk milletinin başı sagolsun.

Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma Derneği'de Başkanı Fatin Deveci; Bizleri derin acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, operasyonda yaralanan kahraman gazilerimize acil şifalar diliyorum.

Aziz Türk milletinin başı sagolsun.

Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma Derneği'de Başkanı Fatin Deveci; Kahraman Türk ordumuzun sürdürdüğü Pençe harekatı kapsamında Irak'ın kuzeyinde operasyon icra eden Hakkari dağ ve komando taburundan dün akşam acı haber aldık.

Terör örgütü mensupları tarafından yapılan sızma girişimiyle alçak saldırı sonucu 6 vatan evladımız toprağa düştü. Yastığa başımızı rahatça koyup, geceleri rahatça uyuyorsak bedelini birileri ödediği için.

Bu vatan toprakları uğruna gözlerini kırpmadan canlarını siper eden şehitlerimizin haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Bu alçak saldırının hesabının devletimiz tarafından misliyle sorulacagından şüphemiz yoktur.

Burdan tüm şehit ve gazi ailelerim adına talebimiz şudur ki; alçak terör örgütü destekçisi olan başta TBMM uzantısı olan malum parti olmak üzere tüm destekçilerinin cezalandırılması öncelikle vatandaşlıktan çıkartılması hatta gerekirse idam cezası getirilip terör örgütü destekçilerinin idam cezasıyla yargılanmalarını talep etmekteyiz.

Sanmasınlar ki bize yapmış oldukları bu alçak saldırılarla korkutacaklarını yada susturacaklarını düşünmesinler. Bizler bir ölür bin diriliriz. Yarınlarımız var olsun diye yarınlarından vazgeçenlerin değerli emanetleri sonsuza kadar başımızın tacıdır ölene kadar sahip çıkacağız and olsun...

Bizleri derin acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, operasyonda yaralanan kahraman gazilerimize acil şifalar diliyorum. Aziz Türk milletinin başı sagolsun.

AdminAdmin

Admin