GÜNDEM
Giriş Tarihi : 23-06-2023 13:19

Başkan Demirgil: “Bayramınız Kâbusunuz Olmasın”

Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, okulların tatil olması 9 günlük kurban bayramı tatili nedeniyle yola çıkacak vatandaşları uyararak, araç bakımlarını yaptırmalarını ve trafik kurallarına uymalarını tavsiye etti.

Başkan Demirgil: “Bayramınız Kâbusunuz Olmasın”

Birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinin yaşandığı, dostluk ve kardeşlik duygularının güçlendirdiği Kurban bayramına girecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Sesob Başkanı Hakan Demirgil, tatilinde 9 gün olması nedeniyle vatandaşların memleketlerine ve tatil beldelerine gideceğini vurgulayarak, vatandaşları uyardı.

Sesob Başkanı Demirgil, “ Okulların tatile girmesi ve dokuz günlük Kurban Bayramı dolayısıyla yola çıkacak sürücülerin araçlarını mutlaka oto tamirci esnaflarımıza göstermelidir.

Güvenli bir yolculuk için  sürücülerin yola çıkmadan  önce mutlaka araçlarını kontrol ettirerek, yağ, su seviyesi aydınlatma, fren balataları, lastik bakımı, sileceklerin kontrol edilmesi gibi rutin kontrolleri mutlaka yaptırmalıdır.

Eksiklikler varsa giderdikten sonra yola çıkılmalıdır. Yolculuk esnasında  Araç sürücülerimiz yolculuk esnasında  trafik  kurallarına uymalı, yorgun ve uykusuz bir şekilde araç kullanmamalı ve yasal hız limitine mutlaka uymalıdır.

Yolda oluşabilecek herhangi bir lastik patlamasına karşı yedek lastik, ilk yardım seti, bijon anahtarı, reflektör ve çekme halat bulundurulmalıdır” dedi. 

 

AdminAdmin

Admin