GÜNDEM
Giriş Tarihi : 11-06-2023 20:13

Başkan Deveci, Güven Tazeledi

Sivas Şehitler ve Gaziler Derneği Başkanı Fatih Deveci, gerçekleştirilen olağan kongrede güven tazeledi. Başkan Deveci, hangi görevde olursa olsun ömrü olduğu sürece şehit aileleri ve gazilerin hizmetinde olacağını söyledi.

Başkan Deveci, Güven Tazeledi

Sivas Şehitler ve Gaziler Derneği Olağan Genel Kurulu Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Çok sayıda şehit ailesi ve gazinin katıldığı genel kurula tek liste ile giden mevcut Başkan Fatih Deveci, güven tazeledi.

Sivas Şehitler ve Gaziler Derneği Başkanı olarak 2 yıldır şehit aileleri ve gazilere hizmet etmenin onurunu yaşadığını dile getiren Deveci, “Göreve geldiğim andan itibaren siz kıymetli emanetlerime yakışır şekilde hizmet vermeye gayret ettim.

Bu süreçte Sivas Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin’in büyük katkıları ile ilk olarak derneğimizi sizlere layık olacak şekilde tamir ve tadilatını yaptırıp hizmetinize sunduk.

İki yıllık görev sürecimde Sivas merkez ve ilçelerinde yaşayan şehit ve gazi ailelerimin büyük bir kısmını ziyaret ederek dernek olarak her zaman yanlarında olduğunu belirterek isteklerini yerine getirmeye ve sorunları çözmeye çalıştık. 

Yine sizlerin karşılaştığı sorunları çözüme kavuşturmak ve isteklerinizi dile getirmek adına İç Anadolu Şehit Aileleri ve Gazi başkanlarımızı ilimizde ağırlayarak ortak istişare toplantıları gerçekleştirdik.

Bu toplantılar neticesinde aldığımız kararları yetkili makamlara ulaştırarak sizlerin istek ve taleplerinizi yerine getirmek adına önemli adımlar attık.

Bu bağlamda daha hızlı ve etkili çözüm bulmak adına iki yıl içerisinde üç kez gazi meclisimizi ziyaret ederek milletvekillerimize ve bakanlarımızla görüşerek sorunlarımızı ilettik.

Dernek Başkanı olarak siz kıymetli ailelerimin her daim yanınızda olduğumu hissettirmek adına hastanede, dini ve milli bayramlarda, cenaze ve düğün törenlerinizde sizleri yalnız bırakmadık ve bırakmayacağız”dedi.

ÖMRÜM OLDUĞU SÜRECE ŞEHİT AİLELERİMİZİN VE GAZİLERİMİZİN HİZMETİNDE OLACAĞIM

Başkan Deveci, hangi görevde olursa olsun ömrü olduğu sürece şehit aileleri ve gazilerin hizmetinde olacağını belirterek, “Sivas Şehit aileleri ve gaziler derneği olarak bu güzel vatanımızın ve sizlerin her zaman hizmetkârı olmaya çalıştık.

Bu bağlamda merkez ve ilçedeki ihtiyaç sahibi çocuklarımıza şehit ve gazilerimiz adına mont, bot, kırtasiye yardımı, her yıl ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi hazırlayarak şehit ve gazi yakınlarımız ile ulaştırdık.

Yüzyılın felaketi olarak adlandırılan ve bizleri derinden üzen depremlerde siz değerli ailelerimin katkısıyla gıda, kıyafet, maddi yardım ve yemek ikramı yaparak saha da aktif varlığımızı gösterdik.

Bu anlamda sizlere destekleriniz için teşekkür ediyorum. Sizi temsil etmekten onur ve gurur duyuyorum” diye konuştu.

 

AdminAdmin

Admin