GÜNDEM
Giriş Tarihi : 10-05-2023 00:14

Başkan Deveci’den SGC’ye ziyaret

Sivas Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Fatih Deveci, Sivas Gazeteciler Cemiyeti (SGC) Başkanı Hakan Sezerer’i ziyaret etti.

Başkan Deveci’den SGC’ye ziyaret

Sivas Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Fatih Deveci, Sivas Gazeteciler Cemiyeti’ni (SGC) ziyaret ederek Başkan Hakan Sezerer ve Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Gülmez ile görüştü.

SGC Başkanı Hakan Sezerer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek günün anısına Başkan Deveci’ye üzerinden Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun ambleminin yer aldığı duvar saati hediye etti.

Başkan Deveci’ye başarı dileyen Sezerer, “Şehitlerimiz ve gazilerimiz bizim için çok değerlidir. Bu anlamda başkanımızın kentimizdeki şehit yakınlarına ve gazilere güzel hizmetlerde bulunduğuna şahit oluyoruz.

Şehitler diyarı kentimizde her şehit ailesi bizlere emanettir. Emanetlere sahip çıkmak hepimizin görevidir” dedi.

Başkan Deveci ise Hakan Sezerer’e teşekkür ederek,  “Şehit ailelerimiz çok hassas insanlardır. Bizlerin de büyük sorumluluğu var. Dernek olarak onların bu acılarını paylaşmak, üzüntülerini ve kederlerini azaltmak, sorunlarına çözüm yollarını bulmak için çalışıyoruz”dedi.

Gazetecilerin zor bir görevi ifa ettiğini dile getiren Sivas Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Fatih Deveci,  tarafsız, ilkeli ve insan haklarına saygılı yayın yapan her basın mensubunun yanında olduklarını aktardı.

 

AdminAdmin

Admin