SİYASET
Giriş Tarihi : 02-04-2023 20:09

Başkan Ürgüp’ten Osman Kösedağ’a “hayırlı olsun” ziyareti

BBP Genel Başkan Yardımcısı Doğan Ürgüp, geçtiğimiz günlerde Büyük Birlik Partisi Sivas Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Osman Kösedağ’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Başkan Ürgüp’ten Osman Kösedağ’a “hayırlı olsun” ziyareti

14 Mayıs seçimlerinde Sivas’tan Büyük Birlik Partisi’ni temsilen meclise gitmek için Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Doğan Ürgüp saha çalışmalarına başladı. Ürgüp, geçtiğimiz günlerde Büyük Birlik Partisi Sivas Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Osman Kösedağ’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Büyük Birlik Partililerinde hazır bulunduğu ziyarette Doğan Ürgüp, Osman Kösedağ’a yeni görevinde başarılar dileyerek, özellikle seçim döneminde parti teşkilatlarına büyük görevler düştüğünü ifade etti.

Yeni Merkez İlçe Başkanı Osman Kösedağ’ın tüm seçmenlere ulaşacak çalışmalar yapacağına ve el birliği ile Büyük Birlik Partisi’nin Sivas’ta zafere ulaşarak vekil çıkaracağına inandığını söyleyen Doğan Ürgüp, “Biz seçimleri sadece Büyük Birlik Partisi ve Sivas için değil aynı zamanda ülkemizin yarınları için de kazanmak istiyoruz.

Millet İttifakı’nın söylemleri ve ortakları seçmene umut olmayacaktır. Çünkü terör örgütünün siyasi ayağıyla birlikte yürüyenler ülkenin yarınlarını aydınlığa değil karanlığa götürmek istiyorlar.

Bundan dolayı parti ayrımı gözetmeksizin tüm seçmenlerin ülkemizden yana tavır alacağına inanıyorum” dedi.

Büyük Birlik Partisi Sivas Merkez İlçe Başkanı Osman Kösedağ’ı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Zafer bizim, zafer ülkemizin, zafer Cumhur İttifakı’nın olacaktır” dedi.

AdminAdmin

Admin