SİYASET
Giriş Tarihi : 12-03-2023 14:52   Güncelleme : 12-03-2023 15:45

BBP 12. Olağan Merkez İlçe Başkanlığı Seçimi gerçekleştirildi

Yapılan Adaylı Seçimle birlikte Tek Liste Adayı olan Osman Kösedağı BBP Sivas Merkez İlçe Başkanlığına seçildi.

BBP 12. Olağan Merkez İlçe Başkanlığı Seçimi gerçekleştirildi

BBP 12. Olağan Merkez İlçe BaşkanlığıSeçimi gerçekleştirildi.

Yapılan Seçimde Mevcut İlçe Başkanı Fikri Pınarlı Başkanlığında gerçekleştirilen seçim de tek liste ile seçime girildi.

Yapılan Adaylı Seçimle birlikte Tek Liste Adayı olan Osman Kösedağı BBP Sivas Merkez İlçe Başkanlığına seçildi.

Sivas Merkez İlçe Başkanı olarak kongrede aday olmayacağını daha önce açıklayan Fikri Pınarlı bir konuşma yaparak görevde kaldıkları süreçte kendisine destek olan yönetim kurulu üyeleri ve partililerine teşekkür etti. Pınarlı görevi devredeceği Osman Kösedağı’na da başarılar diledi.

Osman Kösedağ ise yaptığı konuşmada Büyük Birlik Partisi’nde göreve gelmenin verdiği sorumluğun bilincinde olduklarını ifade ederek amaçlarının Muhsin Yazıcıoğlu’nun çizgisinden gitmek ve o çizgiyi her insana ulaştırmak olduğunu söyledi.

Kongre ilgili duygularını paylaşan BBP Genel Başkan  Yardımcısı Doğan Ürgüp, Büyük Birlik Partimizin Sivas Merkez İlçe Kongresini bugün gerçekleştirdik.

Kongremize teşrif eden Teskilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Eren yine Genel Başkan Yardımcımız Uğur Bulut ile genel merkez yöneticilerimiz başta olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımıza, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyelerimize, Şarkışla, Gemerek ve İmranlı eski belediye başkanlarımıza, partimizin kadın kolları başkan ve yöneticilerine, Sogev Vakfı Başkanımız ve yöneticilerimize, Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcımız Kemal Demetçicek ve il başkanımız Zeki Kaya ve il, ilçe başkan ve yöneticilerine, ilçelerimizin kıymetli başkan ve ekiplerine gönülden teşekkür ediyorum...

Görevi devreden Fikri Pınarlı kardeşime ve ekibine şükranlarımı sunarken yeni başkanımız Osman Kösedağ ve ekibine de başarılar diliyorum...

Deprem nedeniyle slogan ve marş söylenmesi konusunda hassasiyet gösteren kıymetli gönüldaşlarımı da ayrıca kutluyorum dedi.

 

AdminAdmin

Admin