SİYASET
Giriş Tarihi : 23-02-2023 16:16   Güncelleme : 23-02-2023 16:47

BBP Fikri Pınarlı Aday Değilim...

BBP’de kongre kararı Sivas Büyük Birlik Partisi Merkez ilçe Başkanlığında kongre kararı alındı. Merkez ilçe başkanı Fikri Pınarlı seçimde aday olmayacağını açıkladı

BBP Fikri Pınarlı Aday Değilim...

Sivas Büyük Birlik Partisi Merkez ilçe Başkanlığında kongre kararı alındı. Merkez ilçe başkanı Fikri Pınarlı seçimde aday olmayacağını açıkladı.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez ilçe Başkanı Fikri Pınarlı yaptığı  basın açıklaması ile kongre kararı aldıklarını duyurdu. 

Başkan Pınarlı; Büyük Birlik Partisi Sivas Merkez İlçe Teşkilatı olarak  iki yıldır Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun yolunda onun partisini ve siyasi çizgisini aynı onun düsturuyla sürdürmeye çalıştık.
O düstur ilâ-yı kelimetullâh  için Nizam-ı Alem diyen şehit liderimizin"doğru kimden gelirse gelsin doğru, yanlış da kimden gelirse gelsin yanlış."düsturudur.
Merkez İlçe Başkanlığı yaptığımız iki yıl süresince teşkilatı bir noktadan bir noktaya getirdiğimize inanıyoruz. 
Hiç bir zaman neme lazımcı olmadık. 
Kim ne der diye bir kaygı taşımadık.
Kâr zarar hesabı yapmadık.Yanlışı yapan ve konuşan  kim olursa olsun etiketine,unvanına bakmadık. 
Yanlışa yanlış dedik doğruya doğru dedik.
Mazlumun ,mağdurun ,garibin ,hakkı yenenin her kim olursa hangi partili olursa olsun yanında durduk, hakkını aradık,sesini duyurduk. 
Oturduğumuz koltuğun hakkını elimizden geldiğince vermeye şehit liderimize layık olmaya çalıştık tabiki sayılı gün çabuk geçermiş biz görevimizde iki yılı tamamladık ve Genel merkezimizle de istişare ederek yönetim  olarak 12 Mart 2023 Pazar günü yapılmak üzere kongre kararımızı aldık. 
Bu kongrede tekrar aday olmayacağız seçilecek arkadaşımız etrafında kenetlenip teşkilatımızın ve partimizin başarılı olması için çalışacağız. 
Yeni bir ruh yeni bir heyecanla teşkilatlarımızın daha uyumlu çalışarak başarılı olmalarını arzu ediyoruz.
Bu dava nefsi hesap davası değil nizam-ı alem davasıdır. 
Biz bu davaya her zaman sadık kalacağız. 
Sivas kamuoyuna saygıyla duyrulur dedi.

AdminAdmin

Admin