GÜNDEM
Giriş Tarihi : 26-10-2022 16:37   Güncelleme : 26-10-2022 16:37

BBP'DEN 2023 GENEL SEÇİM STARTI

Geçmiş Dönem Belediye Meclis üyesi Osman Kösedağ Bbp Genel Başkanı Mustafa Destici'yi ziyaret etti. Osman Kösedağ: ELİMİ TAŞIN ALTINA KOYMAKTAN KAÇMADIM?

BBP'DEN 2023 GENEL SEÇİM STARTI

Büyük Birlik Partisine birçok kademe yıllarca hizmet veren ve ilimizin önde gelen Tüccar, Tacir, İş Adamlarından Osman Kösedağ, Büyük Birlik Partisi´nden Milletvekili Aday Aday olacağını açıkladı. 

 

ELİMİ TAŞIN ALTINA KOYMAKTAN KAÇMADIM?

Büyük Birlik Partisine birçok kademede yıllarca hizmet verdiğini söyleyen Kösedağ, Çok değerli dava arkadaşlarım. Bu davaya Alperen Ocaklarından başlayıp, ilçe yöneticiliği ve Belediye Meclis Üyeliği gibi farklı görevlerde hizmet ettim.

Geçmiş dönem kırgınlıklarımız olsada bugün baba ocağındayım ve kaldığımız yerden genel başkanım Mustafa Destici'nin taltifleriyle tekrardan hizmet edeceğim.

Yine aynı şekilde partimin Milletvekilliği Aday Adayı olup partime hizmete devam etmek istiyorum. Her zaman ve her yerde uğruna elimi taşın altına koymaktan kaçmadım ve kaçmam da bana ne görev verilirse hârfiyen yerine getirmeye hazır olduğumu bildiririm. Rabbim sizlerle beraber yürüdüğümüz bu yolda bizlere nice zaferler nasip eylesin. Bizleri ne bu dünyada nede öbür dünyada mahcup eylemesin? ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin

Admin