EKONOMİ
Giriş Tarihi : 02-12-2020 14:14   Güncelleme : 02-12-2020 14:29

BERBER, KUAFÖR ve GÜZELLİK MERKEZLERİNE DESTEK GEREKLİ..

Sivas Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ömer Şeker yaptığı açıklamada, Berber Kuaför ve Güzellik salonlarının işleri %30 a düştü. Esnafım kan ağlıyor acil kira ve faturalarımıza destek bekliyoruz kredilerin ve Bağkur primlerinin ötelenmesi lazım dedi.

BERBER, KUAFÖR ve GÜZELLİK MERKEZLERİNE DESTEK GEREKLİ..

Sivas Berberler ve  Kuaförler Odası Başkanı Ömer Şeker, KORONAVİRÜS salgını nedeniyle bu sektördeki esnafımız çok zor durumda dedi.

Başkan Şekier, Bu sektör diğer sektörlere göre gündelik yapılan işe dayalı olduğu içim sektör sahipleri çalışanları be aileler mağdur durumda. Günlük kazançla ayakta duran sektör  kesinlikle ekonomik tedbir paketi sunulmalıdır…

Bu iş yerleri sıkıntıları giderilebilmesi  için  nakit destek verilmeli,  işyerlerinin her türlü borcu silinmelidir.  En az işyerleri 1 sene gibi elektrik,su,Dogalgaz,indirimi yapılmalıdır. Bir tek iş yeri sahipleri degil yanlarında çalışan usta,kalfa,çırakta gelir desteği sağlanmalı, çünkü gerçekten şu an bu sektör kan ağlamakta yeri geldiğinde siftahsız işyerlerini kapatan esnaflarımız mağdur durumdadır.

Hepsinin çoluk çocuğu aileleri bu konuda destek beklemektedid, Devletimizin en kısa sürede bu insanlara destek vereceğimizden kuşkumuz yoktur dedi.

 

AdminAdmin

Admin