GÜNDEM
Giriş Tarihi : 08-08-2022 11:18   Güncelleme : 08-08-2022 11:18

“Bir kilimin desenleriyiz”

Sivas Alperen Ocakları Sivas Şube Başkanı Dr. Cengiz Eken ve Yönetim Kurulu Üyeleri,son günlerde Cem Evlerinize yapılan çirkin saldırılar sebebiyle ve Muharrem Ayı münasebetiyle Cem Vakfı Sivas Şube Başkanı Sn.Ünal Karataş’ı makamında ziyaret ettiler.

“Bir kilimin desenleriyiz”

Sivas Alperen Ocakları Sivas Şube Başkanı Dr. Cengiz Eken  ve Yönetim Kurulu Üyeleri,son günlerde Cem Evlerinize yapılan çirkin saldırılar sebebiyle ve Muharrem Ayı münasebetiyle Cem Vakfı Sivas Şube Başkanı  Sn.Ünal Karataş’ı makamında ziyaret ettiler. 

Sivas Alperen Ocakları Sivas Şube Başkanı Dr. Cengiz Eken; Hain emellerine ulaşmak için Alevi - Sünni sorunu yaratmaya çalışan ve böylece memleketimizin bekâsına kast etmeyi gaye edinen güruh maalesef yine sahneye inerek provokatif eylemler yapmaya başladı.

 Alperen Ocakları Sivas şubesi olarak Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun “Bir kilimin desenleriyiz” anlayışına uygun bir şekilde söz konusu menfur eylemleri kınamak ve Alevi kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek maksadıyla Sivas Cemevini ziyaret ettik dedi.

Sivas Alperen Ocakları Sivas Şube Başkanı Dr. Cengiz Eken   Kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi ileterek iftar sofralarına konuk olduk.

 Başta Cemevi Başkanı Sn Ünal Karataş olmak üzere tüm kardeşlerimize misafirperverlikleri için teşekkür ederim dedi.

Cem Vakfı Sivas Şube Başkanı  Ünal Karataş  .Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz diyerek memnuniyet lerinidile getirdi.

AdminAdmin

Admin