GÜNDEM
Giriş Tarihi : 27-01-2024 18:19

Çayır, Genel Başkan Yardımcısı oldu

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED), 7. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirdi. Hacı Ali Taylan'ın yeniden Genel Başkan seçildiği genel kurulda Sivas Emlakçılar Birliği Başkanı Kerim Çayır da sivil toplum kuruluşlarından sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

Çayır, Genel Başkan Yardımcısı oldu

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED), 7. Olağan Genel Kurulu'nu Ankara'da gerçekleştirdi.

Bünyesinde 20 emlak meslek odası, 15 meslek odası başkanının illerinde kurdukları dernekler ve 23 farklı ildeki dernekler, ticaret odası meslek komitesi temsilcisinin yer aldığı 37 mesleki kuruluş ile yaklaşık 22 bin sektör mensubuna hizmet veren TEMFED, 7. Olağan Genel Kurul için Ankara Akar Hotel International'da bir araya geldi.

Genel Kurul'da Genel Başkan, Genel Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyeleri belirlendi. Genel Başkan Hacı Ali Taylan güven tazeleyerek yeniden başkanlık görevine seçildi.

TEMFED’in 6. Olağan Genel Kurulunda Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilerek Sivas’ı başarıyla temsil eden  Sivas Emlakçılar Birliği Başkanı Kerim Çayır, 7. Olağan Genel Kurul’da da yönetime girmeyi başardı. Çayır, genel kurul sonrası TEMFED’de sivil toplum kuruluşlarından sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinin yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeliğine de seçildi.

GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİ SORUMLULUĞUMUZU DAHA DA ARTIRDI

Genel kurulun ardından açıklamalarda bulunan Çayır, “Genel kurulda mevcut Başkanımız Hacı Ali Taylan güven tazeledi. Yeni yönetimde şahsıma da başkanımız Hacı Ali Taylan’ın tensipleriyle  sivil toplum kuruluşlarından sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevi ve Yönetim Kurulu Üyeliği verildi.  Sayın Genel Başkanımıza, tüm oda ve dernek başkanlarımıza üyelerimiz ve şahsım adına teşekkür ederim. Sektör temsilcilerimizin sorunlarının ilgili makamlara iletilmesi ve yeni düzenlemeler hakkında üyelerimizin bilgilendirilmesi hususunda çalışmaya devam edeceğim. Genel Başkan Yardımcılığı görevi sorumluluğumuzu daha da artırdı. Bunun bilincinde olarak çalışmaya devam edeceğiz. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

AdminAdmin

Admin