GÜNDEM
Giriş Tarihi : 12-06-2023 13:59

Çocuklar için “Yaza merhaba” etkinliği düzenlendi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören çocuklara yönelik “Çocuklarla Yaza Merhaba Etkinliği” düzenlendi.

Çocuklar için “Yaza merhaba” etkinliği düzenlendi

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Sanat, Düşünce, Edebiyat Kulübü ve öğrenciler tarafından Şifa Özel Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören çocuklara yönelik “Çocuklarla Yaza Merhaba Etkinliği” düzenlendi.

SHMYO’nda görevli aynı zamanda kulüp akademik danışmanı Öğr. Gör. Mehtap Çifçi tarafından koordine edilen etkinliğe akademisyenler, öğrenciler, eğitim gören çocuklar ve aileleri katıldı.

Öğr. Gör. Çifçi gerçekleştirdiği konuşmada, üniversitenin adına bu tür etkinlikleri sürekli hale getirdiklerini belirtti.

Çiftçi, üniversitelerin sadece bilimsel çalışma ve eğitim faaliyeti yapılan yerler olmadığını aynı zamanda sosyal sorumluluk anlamında da görevleri olduğu bilincinde hareket ettiklerini söyledi. Bu anlamda desteklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız’a teşekkür etti.

Etkinlikte çocuklara, öğrenciler tarafından oyunlar oynatıldı, boyamalar yapıldı ve şarkılar öğretildi. Programın sonunda çocuklara hediyeler dağıtılarak, pasta kesimi yapıldı.

AdminAdmin

Admin