GÜNDEM
Giriş Tarihi : 31-10-2023 11:03

Elbeyliler, yerel seçim öncesi adeta gövde gösterisi yaptılar

Elbeyliler Derneği tarafından organize edilen istişare toplantısının yerel seçim öncesi yapılması dikkatlerden kaçmadı.

 Elbeyliler, yerel seçim öncesi adeta gövde gösterisi yaptılar

Yerel Seçimler Öncesi Elbeyliler Bir Araya Geldiler!

Katılımın çok yüksek olduğu toplantıya farklı siyasi partilerden birçok önde gelen kişi yanında yörenin önde gelen birçok ismi katılım sağladı. Yapılan toplantıyla birlik ve beraberlik mesajı veren Elbeyliler, yerel seçim öncesi adeta gövde gösterisi yaptılar.

Son dönemde hem yerel hem ulusal hem de uluslararası düzeyde birçok faaliyete öncülük eden Elbeyliler Derneği’nin yaptığı faaliyetler herkesin dikkatini çekiyor. Özellikle deprem sürecinde yapılan çalışmalarla dernek herkes takdirini kazandı. Dernek her ne kadar bir yöre derneği gibi gözükse de hem Sivas’ta hem Türkiye’de hem de ülke dışında Elbeyli olup olmadığına bakmadan ihtiyaç sahibi herkese elini uzatıyor. Bu faaliyetlerde ve son yapılan Uluslararası Elbeyli Türkmen Festivaliyle 25 binin üzerinde Elbeyli Türkmen’ini bir araya getiren dernek başkanı Dr. Adem Uzun’un çok büyük bir rolü var.

Sivas’ta çok büyük bir nüfus gücü yanında şehrin her alanda gelişiminde çok büyük bir rol oynayan Elbeyli Türkmenlerinin önümüzdeki süreçte yerel seçimlerin en önemli aktörü olacaklarına kesin gözüyle bakılıyor.

 

AdminAdmin

Admin