SİYASET
Giriş Tarihi : 13-03-2023 16:12   Güncelleme : 13-03-2023 16:36

Erdoğan, bugün AKP Genel Merkezi'nde Destici ile bir araya geldi. 

Büyük Birlik Partisi 81 ilin tamamında kendi ismi, kendi logosu ve kendi adaylarıyla seçime katılacaktır. Bugün prensip olarak anlaştığımız budur"

Erdoğan, bugün AKP Genel Merkezi'nde Destici ile bir araya geldi. 

Mustafa Destici: BBP, 81 ilin tamamında kendi ismi, logosu ve adaylarıyla seçime katılacaktır

"Cumhur İttifakı, bir bütün olarak yoluna devam ediyor"

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile bir araya geldi.  "Cumhur İttifakı bir ve bütün olarak yoluna devam etmektedir" diyen Destici, "Prensip olarak, konuştuk, anlaştık önümüzdeki seçimlerde güçlü kuvvetli ihtimal ki, BBP 81 ilin tamamında kendi ismi, logosu ve adaylarıyla seçime katılacaktır" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, bugün AKP Genel Merkezi'nde Destici ile bir araya geldi. 

Destici, bir saat süren görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, şöyle konuştu:

"Cumhur İttifakımız devletin bekasını ülkenin bütünlüğünü önceleyerek yoluna devam ediyor. BBP olarak, 2017 referandumu, 2018'de Cumhur İttifakı kurulunca, ittifakla birlikte hareket ettik. Bugünlere geldik. Cumhur İttifakı'yla eksik bulduğumuz noktaları dile getirdik, taleplerin takipçisi olduk. Cumhur İttifakı, bir ve bütün olarak yoluna devam etmektedir.

Önümüzde 14 Mayıs'taki seçimlerde Cumhur İttifakı bileşeni olarak, kararlı bir şekilde devam ediyoruz. BBP'nin cumhurbaşkanı adayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Türkiye'nin geleceği, milletin geleceği, ülkenin bütünlüğü açısından kıymetli buluyoruz. Prensip olarak, konuştuk, anlaştık önümüzdeki seçimlerde güçlü kuvvetli ihtimal ki, BBP 81 ilin tamamında kendi ismi, logosu ve adaylarıyla seçime katılacaktır."

Genel Başkanımız Sayın Mustafa DESTİCİ
"Partimizin çıkaracağı milletvekili sayısından ziyade önce Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmak istiyoruz."
#Mustafadestici #BüyükBirlikpartisi #Bbpgenelmerkez

AdminAdmin

Admin