EĞİTİM
Giriş Tarihi : 27-07-2023 11:04   Güncelleme : 27-07-2023 11:19

"Esnaf Teşkilatı Olarak İşbirliğini Önemsiyoruz"

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Cumhuriyet Üniversitesi Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulu arasında işyeri Eğitimi Protokolü imzalandı.

İmza törenine Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil ile Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Danışmanı Şarkışla Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Nevzat Balıkçıoğlu ile müdür yardımcısı Öğretim Görevlisi Dilek Çınar Öz katıldı.

 

Şarkışla MYO Müdürü Doç.Dr. Nevzat Balıkçıoğlu, yapılan protokol ile öğrencilerin işyeri eğitimleri ve yaz stajını rahat yapabilmelerini sağlamak istediklerini ifade ederek, protokol imzalayan, destek olan Sesob Başkanı Hakan Demirgil’e teşekkür etti.

 

Cumhuriyet Üniversitesi, Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin ve Meslek Yüksek Okullarının merkez ve ilçelerde esnaf açısından önemli olduğunu, esnafa büyük katkısı olduğunu ifade ederek, yapılan protokol ile öğrencilere yardımcı olmak istediklerini söyledi.

Esnafların menfaatlerine olan her konuda işbirliği yapmaya hazır olduklarını vurgulayan Sesob Başkanı Hakan Demirgil, üniversitelerde okuyan öğrencilerin de esnafa katkısının unutulmasının mümkün olmadığını hatırlatarak, yapılan protokol ile öğrenim gören öğrencilerin alanlarıyla ilgili beceri ve deneyim kazanmalarını sağlamak için staj imkanı sunacaklarını dile getirdi.

 


Sesob Başkanı Hakan Demirgil ile Şarkışla MYO Müdürü Nevzat Balıkçıoğlu arasında imzalanan protokol ile Cumhuriyet Üniversitesi Şarkışla Meslek Yüksek Okulu Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencilerinin öğrenim gördüğü alanlarla ilgili teknolojik açıdan beceri ve deneyim kazanmasına katkıda bulunulması sağlanacak.

AdminAdmin

Admin