GÜNDEM
Giriş Tarihi : 28-02-2023 10:52   Güncelleme : 28-02-2023 11:48

Fatih Deveci, gönül köprüsü kuruyor

Sivas Şehit ve Gaziler Dernek Başkanı Fatih Deveci, bağışçılarının emanetlerini deprem bölgelerine ulaştırmayı sürdürüyor. Başkan Deveci, bu kez Almanya’da yaşayan bağışçıların gıda malzemesi yardımını bölgeye ulaştırdı.

Fatih Deveci,  gönül köprüsü kuruyor

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve Türkiye’nin yüreğini yakan depremler sonrası depremzedelerin yaralarını sarmak için yardım seferberliği sürüyor.

Yaşanan depremler sonrasında bağışçılarının emanetlerini deprem bölgelerine bizzat ulaştırmaya başlayan Sivas Şehit ve Gaziler Dernek Başkanı Fatih Deveci, adeta gönül köprüsü kuruyor.

Başkan Deveci son olarak Almanya’da yaşayan bağışçıların gıda malzemesi yardımını Adıyaman ile Kahramanmaraş’a ulaştırdı. 

Almanya’dan Sivas’a gelen bazı bağışçı gurbetçiler ise Başkan Deveci ile birlikte hem depremzedeleri ziyaret etti hemse yardım kolilerini dağıttı.

Başkan Deveci ve beraberindekiler çocuklar ile yakından ilgilenerek yanlarında getirdikleri çeşitli hediyeleri ikram ettiler.

BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

Başkan Deveci,  bağışçılara ve yardımların ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, “Bizler her zaman olduğu gibi bu zor günlerde de milletimizin yanındayız. Devlet-millet el ele bu zor günleri hep birlikte aşıp, yaraları saracağız. Bizler şehir aileleri ve gaziler olarak bu yardımları, elimizin ulaştığı her yere götüreceğiz. Bizler birlikte güçlüyüz”diye konuştu.

AdminAdmin

Admin