GÜNDEM
Giriş Tarihi : 25-02-2023 12:42

Gün birlik olma günü

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Karakaya açıklamasında; Depremin ilk gününden itibaren yardım malzemelerimizi deprem bölgelerine en hızlı şekilde ulaştırdık ve ulaştırmayada devam ediyoruz dedi.

Gün birlik olma günü

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Hayrullah Karakaya,Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Başkanlığında ve çevre il Oda Başkanları, Kayseri SO Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, Kayseri TO Başkanı Ömer Gülsoy, Yozgat TSO Başkanı Taylan Alakoç, Adana SO Başkanı Zeki Kıvanç, Aksaray TSO Başkanı Ahmet Koçaş, Nevşehir TSO Başkanı Arif Parmaksız, Tokat TSO Başkanı Fatih Gökdere, Konya SO Başkanı Mustafa Büyükeğen ve Sivas TSO Başkanı Zeki Özdemir ile birlikte Kahramanmaraşın Afşin ve Elbistan ilçelerinde incelemelerde bulundu. 

Heyet il olarak Kahramanmaraş Afşin AFAD Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti.​
Daha sonra depremin merkez üssü olan Elbistan ilçesine geçen heyet, TOBB Mobil Aşevi’ni ziyaret etti ve Koordinasyon Valisi olarak görev yapan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile görüşerek istişarede bulundu. 

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Karakaya açıklamasında; “Depremin ilk gününden itibaren Genel Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında koordine olarak yardım malzemelerimizi deprem bölgelerine en hızlı şekilde ulaştırdık ve ulaştırmayada devam ediyoruz. Yaraların sarılması için tüm illerimizde ve Sivas’ta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz öncülüğünde “Konut Seferberliği Kampanyası” başlattık. Depremzedelerimizi kalıcı konutlarına inşallah
en kısa sürede kavuşturacağız.” dedi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu yaptığı açıklamada, “Deprem bölgesine yönelik sahada çalışmalara devam ediyoruz. Başkanlarımızla birlikte Kahramanmaraş Afşin ve Elbistan’dayız.  AFAD Koordinasyon Merkezi’ni ve TOBB Mobil Aşevi’ni ziyaret ettik. TOBB olarak Elbistan’da depremzedelerimize gece gündüz sıcak yemek hizmeti veriyoruz.
AFAD Koordinasyon Merkezi ziyaretimizde Kayseri Valimiz Gökmen Çiçek’ten, çalışmalar hakkında bilgi aldık. Unutmayalım, birbirimizin tutunacak dalıyız. Dayanışma ve seferberlik ruhu ile yaralarımızı hep birlikte saracağız. Gün birlik olma günü" ifadelerini kullandı.

AdminAdmin

Admin