GÜNDEM
Giriş Tarihi : 05-01-2022 12:40   Güncelleme : 05-01-2022 12:40

GÜRÜNDE BAŞKAN DEĞİŞMEDİ

Gürün Esnaf ve Sanatkarlar Odasının olağan genel kurulu gerçekleştirildi. İki liste ile yapılan genel kurulda uzun bir süredir oda başkanlığı görevinde bulunan Nail Çakıcı birkez daha başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

GÜRÜNDE BAŞKAN DEĞİŞMEDİ

Gürün Esnaf ve Sanatkarlar Odası lokalinde gerçekleştirilen genel kurulda divan Başkanlığını Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı olan Beşir Köksal yaptı

 

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından divan Başkanı Beşir Köksal, pandemiden sonra piyasada yaşanan kur artışı nedeniyle esnafların mağdur olduğunu , sıkıntı yaşadığını dile getirerek, 2022 yılından umutlu olduklarını söyledi. Esnafların piyasadaki hareketlenme nedeniyle giderlerini karşılayamadığını , kredi çekerek ayakta durmaya çalıştığını hatırlatarak, “Esnaflarımız pandemiden sonra kur artışı ile de mağduriyet yaşadı. Esnaflarımızın giderlerini karşılayabilmesi için sıfır faizli 50 lie 100 bin lira arasında bir yıl ödemesiz üç yıl ödemeli cansuyu kredisine ihtiyacı vardır. Esnafımızın sorunlarının giderilmesi için de her zaman çalışmalarımız devam etmektedir. Yeni yılın esnaf ve sanatkarlarımıza ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi

 

Yönetim, enetim Kurulu raporları, bilançolar, gelir ve gider tablosu ile yeni dönem çalışma programı okunduktan sonra ibra edildi.

Dilek ve temenniler bölümünde ise oda başkanlığına aday olan tekrar aday olan Nail Çakıcı 5 kez oda başkanlığını seçildiğini, her zaman esnafın sorunlarıyla ve sıkıntılarıyla yakından ilgilendiğini , projelerle üyeler destek olduğunu belirterek, birkez daha aday olduğunu söyledi. Çakıcı, her zaman odalara ve esnafa destek olan Sesob Başkanı Beşir Köksal’a da teşekkür etti.

 

Gürün Esnaf ve Sanatkalarr Odası Başkanlığına aday olan Duran Türko ise esnafa yapacağı hizmetler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Gürün Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nail Çakıcı, seçildiği günden itibaren bu güne kadar birlikte görev yaptığı yönetim kurulu üyelerine ve Genel Sekreter Mehtap Duman’a hizmetlerinden dolayı plaket verdi.

İki liste ile gidilen genel kurulda mevcut başkan Nail Çakıcı, üyelerin oylarının çoğunluğunu alarak 221 oyla 6. Kez oda başkanlığına seçildi. Diğer aday Duran Türko ise 79 oy aldı.

AdminAdmin

Admin