GÜNDEM
Giriş Tarihi : 22-02-2024 10:56

Halkın iradesi 31 Mart günü tecelli edecektir.

Adem Uzun, Yıllardır süregelen yandaş medya ve yandaş gazetecilik anlayışıyla adı sözde “Tarafsız Bölge” olan bir programda çürümüş belediyecilik anlayışının kamuoyuna ısmarlama bir tiyatro ile güzelleme yapılma gayretlerini şaşkınlıkla izledik.

Halkın iradesi 31 Mart günü tecelli edecektir.

BBP Sivas belediye Başkanı Adayı Dr. Adem Uzun yaptığı açıklamada, Yıllardır süregelen yandaş medya ve yandaş gazetecilik anlayışıyla adı sözde “Tarafsız Bölge” olan bir programda çürümüş belediyecilik anlayışının kamuoyuna ısmarlama bir tiyatro ile güzelleme yapılma gayretlerini şaşkınlıkla izledik.

Yine sözde duayen gazetecilerin akıllara durgunluk veren, Sivas’ın ve Sivaslıların duygularını görmezden gelerek yaptıkları ısmarlama yorumları sadece biz değil bütün Sivas halkı gülerek takip etti.

Sivas’a ve Sivaslıya hizmet etmek için çıktığımız bu yolda Belediye hizmeti alamayan Belediye hizmeti nedir bilmeyen Sivaslı vatandaşlarımızın sahada bize anlattığı gerçekleri sözde gazeteciler bir tiyatro oyunuyla bastırmaya çalıştı. Sivaslı vatandaşlarımızın bize verdiği desteğin her geçen gün çığ gibi büyüdüğü gün gibi ortadayken, talan ve rant belediyesinden bıkmış vatandaşlarımızın sesi, beklenti ve talepleri karşısında yandaş medya ve yandaş gazeteciler deve kuşu gibi kafalarını kuma gömdüler.

İlkeli ve onurlu bir seçim propagandası yürüttüğümüz bu dönemde birileri tarafından yapılmaya çalışılan algı operasyonları siyasi nezaket ve ahlaktan uzak, tarafsız ve objektif gazetecilik anlayışına sığmamaktadır.

 

BBP Sivas belediye Başkanı Adayı Dr. Adem Uzun, Sivas’ta %1 dahi oyu olmayan partilerin ve adaylarının fotoğraflarının yayınlandığı, Büyük Birlik Partisi ve şahsıma yer verilmediği bu ısmarlama yayınlar halkın iradesinden korkan ve gerçekleri örtmeye çalışanların kurguladığı bir tiyatrodan ibarettir sadece. Sivaslı olan yandaş bir gazetecinin ise “Büyük Birlik Partisi’nin Sivas’ta adayı yok Cumhur İttifakı’nın destekliyor” şeklindeki sözleri ise başta şahsım olmak üzere partimize gönül veren milyonlarca insanımızı derinden yaralamıştır. Bu sözde gazetecilerin unuttuğu bir gerçek var ki Büyük Birlik Partisi ve Adem Uzun şu anda Sivaslıların gönlüne girmiş, kalpleri kazanmış ve seçimlerin en güçlü aktörü konumundadır.

Bir “kete”ye karşılık yapılan bu algı oyunları Büyük Birlik Partisi ve şahsımın zaferine engel olamayacak, halkın iradesi 31 Mart günü tecelli edecektir. Siyasi nezaketten uzak, tarafsız gazetecilikle bağdaşmayan bu yorumlara ve bu yorumlara en güzel cevabı kadim şehrimiz Sivas sandıkta yanıt verecektir.

#sivas #sivasmerkez #birlikteyiz #birliktekazanacağız

AdminAdmin

Admin