SİYASET
Giriş Tarihi : 30-01-2024 10:41

Hepinizin dualarını bekliyorum

BBP Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Adem Uzun, Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatih Deveci ve Fuat Ahıska'yı ziyaret etti.

Hepinizin dualarını bekliyorum

Babası da gazi olan BBP Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Adem Uzun, dernek binasında duygusal anlar yaşadı. Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne yabancı olmadıklarını, seçimden seçime ya da çıkar menfaat amaçlı gitmediğinin altını çizen Dr. Adem Uzun, "Babam Hamdi Uzun da 1974 yılında Kıbrıs çıkarmasında gazi olmuş birisi.

Bu nedenle derneğimizle bağlarımız çok eskilere dayanıyor. Gerek şehit ailelerimiz gerekse gazilerimiz bizler için çok kıymetli. onlar başımızın tacı. ben dün olduğu gibi bundan sonrada kendilerinin emrindeyim" dedi. Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine yönelik çeşitli projeler hazırladıklarını ifade eden Uzun, "Bunları sizlerle de istişare ederek hayata geçireceğiz inşallah.

Hepinizin dualarını bekliyorum" diye konuştu.

Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatih Deveci ve Fuat Ahıska ise Dr. Adem Uzun'a ziyareti nedeniyle teşekkür etti. 

AdminAdmin

Admin