SİYASET
Giriş Tarihi : 15-02-2023 15:37

Hikmet Kuzu deprem bölgesinde

Deprem bölgesine giderek gözlemlerde bulunan İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Hikmet Kuzu, herkesi yardıma davet etti

Hikmet Kuzu deprem bölgesinde

6 Şubat 2023 Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7, saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açarken, deprem felaketinin ardından tüm ülke insanı adeta tek yürek olup, depremzedeler için yardım kampanyası başlatırken, İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Hikmet Kuzu da deprem bölgesine bizzat giderek incelemelerde bulundu ve yardım etti.

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Hikmet Kuzu, “Çok büyük bir felaketle karşılaştım. Her yer yıkılmış, insanlar perişan, organizeler ise maalesef çok zayıf. Getirdiğimiz yardımları dağıtırken ciğerlerimiz parçalandı” dedi.

Üzüntülerini hafifleten tek unsurun Türkiye’nin her yerinden yardım geldiğini gördüklerini ifade eden Kuzu, “Türkün bu töresi ve gelenekleri beni sevindirdi. İnanıyorum ki yaralar kapatılacak, insanlarımız tekrar huzura kavuşacak. Buradan asil Türk milletine sesleniyorum; az çok demeyin yardım edin. Bilhassa çocuk bezi, iç çamaşırları, kadınların özel ihtiyaçları ve su gönderin” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin

Admin