GÜNDEM
Giriş Tarihi : 11-03-2024 12:17

İnce, “ Ramazan hoşgörü ve kardeşlik duygularını pekiştirir”

Yeniden Refah Partisi Sivas Belediye Meclis üyesi iş insanı Harun İnce,11 ayın sultanı Ramazanı şerif nedeniyle mesaj yayımladı.

İnce, “ Ramazan hoşgörü ve kardeşlik duygularını pekiştirir”

Yeniden Refah Partisi Sivas Belediye Meclis üyesi iş insanı Harun İnce mesajında şunları kaydetti;

“ Ramazan ayının tüm Müslüman kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını dilerim. Bu mübarek ay, bizlere sabır, dayanışma ve manevi arınma fırsatı sunar. Ramazan, açlığı ve susuzluğu hissetmekle kalmaz, aynı zamanda merhamet, hoşgörü ve kardeşlik duygularını da pekiştirir.

Bu ayın bereketini en güzel şekilde değerlendirmek, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek için fırsatlar sunar. Komşularımızla, ailemizle ve toplumumuzla daha fazla vakit geçirerek, birbirimizin yüklerini hafifletebilir, sevgi ve saygı bağlarımızı güçlendirebiliriz.

Ramazan ayı, bize yardımlaşma ve paylaşma ruhunu hatırlatır. İhtiyaç sahibi olanlara yardım elini uzatmak, sevgi ve merhametin sembolüdür. Bu ayda, elimizden geldiğince muhtaçların yanında olmalı, onların acılarını dindirmeli ve sevinçlerini paylaşmalıyız.

Ramazan ayının bize getirdiği manevi atmosferi en iyi şekilde değerlendirerek, birlikte daha güzel ve huzurlu bir dünya inşa etme gayretinde olalım.

Ramazan-ı Şerif’in başta Sivaslılar olmak üzere tüm İslam aleminin ruhunu aydınlatmasını dilerim”

AdminAdmin

Admin