SİYASET
Giriş Tarihi : 08-03-2023 14:03

Kadına hem annelik yakışır hem üretip ekonomiye katkı sağlamak yakışır

BBP Sivas Merkez İlçe Başkanı Fikri Pınarlı, Kız çocuklarının diri diri toprağa gömüldüğü cahiliye döneminde, cennet anaların ayakları altındadır diyen ve kadınlar size Allahın emanetleridir diyen bir din kadına gerçek değerini vermiştir dedi.

Kadına hem annelik yakışır hem üretip ekonomiye katkı sağlamak yakışır

BBP Sivas Merkez İlçe Başkanı Fikri Pınarlı, Modern ve çağdaş dediğimiz Avrupa, da ise kadın cinsel obje ve bir meta olarak görülmektedir.

İşallah kadınlarımız toplum da hak ettiği değeri her zaman görür diyorum, emekçi olmayan kadın pek yoktur zira evde ki hanımlar da ev işleri ve çocuk bakmak büyütmek ve yetiştirmek gibi kutsal bir görevi yerine getirmektedir.

Asıl teşvik verilecekse ev hanımlarına da bundan bir pay verilmelidir.

Mesela bireysel emeklilik primlerinin yarısını devlet ödeyebilir evinden çalışma uygulamaları geliştirilebilir pandemi sürecinde bunun olabildiğini gördük, kadını evinden çocuğundan uzaklaştırmadan da iş hayatına katkı sunması sağlanabilir.

Böyle gidersek çalışan kadınlar bir ya da iki çocuk dan başka evlat sahibi olmak istemeyecektir, bu ise ülke geleceği için büyük bir riskdir.

BBP Sivas Merkez İlçe Başkanı Fikri Pınarlı,Kadına hem annelik yakışır hem üretip ekonomiye katkı sağlamak yakışır.

Kadına şiddet konusunda ise caydırıcı cezalar verilmelidir ve kadın ve çocuklarımız zorbalardan, vandallardan sapıklardan korunmalıdır.

Bu vesile ile tüm kadınlarımızın daha mutlu huzurlu ve muteffeh bir hayat yaşamaları dileği ile günlerini kutluyor saygı ve hürmetlerimi sunuyorum dedi.

 

AdminAdmin

Admin