SİYASET
Giriş Tarihi : 25-02-2024 15:17

Kalkan, hem esnafları hemde STK’ları ziyaret ediyor

Yerel seçimlere sayılı günler kala Yeniden Refah Partisi’nin Sivas Belediye Başkan adayı Fatih Kalkan, şehrin dört bir yanındaki esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek onların sorunlarını dinliyor.

Kalkan, hem esnafları hemde STK’ları ziyaret ediyor

Yerel seçimlere sayılı günler kala Yeniden Refah Partisi’nin Sivas Belediye Başkan adayı Fatih Kalkan, şehrin dört bir yanındaki esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek onların sorunlarını dinliyor. Gece gündüz demeden çalışan Başkan Kalkan, seçmenlerle el sıkışmadık yer bırakmamak için çaba sarf ediyor.

Bugün Hayri Sığırcı Caddesi’nde esnaf ziyaretine devam eden Başkan Kalkan, projelerini ve vizyonunu seçmenlerle paylaşarak destek istedi. Esnafın karşılaştığı sorunları dinleyen Kalkan, çözüm önerilerini not alarak ilerleyen süreçte bu konuları ele almayı taahhüt etti.

İş dünyasının şehir ekonomisi ve istihdam açısından önemine vurgu yapan Kalkan, iş dünyasının desteklenmesi gerektiğini belirtti. Görken ise Başkan Kalkan’a seçim yarışında başarılar dileyerek desteklerini ifade etti.

AdminAdmin

Admin