Aramızdan Ayrılanlar
Giriş Tarihi : 26-07-2023 09:58

Kanal D’de izleyiciyi büyüleyen dizi: Ya Çok Seversen 4. bölüm!

27 Temmuz Perşembe günü yayınlanacak Ya Çok Seversen dizisinde heyecan dorukta! Fragman ve daha fazlası detaylarda...

Kanal D’de izleyiciyi büyüleyen dizi: Ya Çok Seversen 4. bölüm!

KANAL D YA ÇOK SEVERSEN 4. BÖLÜM İZLE | YA ÇOK SEVERSEN 4. BÖLÜM | YA ÇOK SEVERSEN YENİ BÖLÜM

 

27 Temmuz Perşembe günü 4. bölümüyle yayında olacak Ya Çok Seversen dizisinin yeni bölümünde,  Ateş'in, gece havuzda yaşanan öpüşme olayını umursamayan tavrı Leyla'yı şaşkına çeviriyor! Leyla, Ateş ile öpüştükten sonra bulutların üzerindeymiş gibi bir hisse kapılır. Ateş ise, o gece hiç yaşanmamış tavrıyla dolanmaktadır. Bu durum Leyla'yı hem merakta bırakır, hem de Ateş'in vurdumduymaz tavrı karşısında şaşkındır.

Ilgaz ile Barış'ın, polisle olan gece sonu olayı Ateş'e havale olur. Leyla, araya girerek durumu kontrol altına almak istese de, Ateş izin vermez. Barış'ın, belaya giren başı yüzünden Leyla'nın da kimliğinin ortaya çıkması an meselesidir. Tam bu esnada otelden gelen zarf Leyla'yı tedirgin eder.

Leyla, iyiden iyiye kendini Ateş'e kaptırıyor. Ateş'i etkilemek isteyen Leyla fazla dikkat çekmeye başlıyor. Leyla'nın yaptıkları karşısında şok olan Ateş hem ondan etkileniyor hem de bazı şeylerden şüpheleniyor. Ateş, Leyla'nın kim olduğunu sorgulamaya başlıyor. Peki Ateş, Leyla'nın gerçek kimliğini öğrenecek mi? Ya Çok Seversen yeni bölüm fragman linkine ve daha fazlasına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

 

KANAL D YA ÇOK SEVERSEN 4. BÖLÜM FRAGMAN İZLE YOUTUBE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

KANAL D YA ÇOK SEVERSEN 4. BÖLÜM 2. FRAGMAN İZLE YOUTUBE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

KANAL D YA ÇOK SEVERSEN SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KANAL D YA ÇOK SEVERSEN TÜM BÖLÜMLERİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

AdminAdmin

Admin